„Trešće se Srbija!" Jovana Jeremić brutalno uzvratila MMA borcu koji je rekao da bi je nabo: Neće me uplašiti! (FOTO)

07.04.2022

10:58

1

Za voditeljku - ovo je vid pretnje, a „ko na nju krene đonom, dobiće još veći đon"

„Trešće se Srbija!" Jovana Jeremić brutalno uzvratila MMA borcu koji je rekao da bi je nabo: Neće me uplašiti! (FOTO)
Copyright Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Velika drama nastala je pošto je MMA borac Vaso Bakočević u emisiji „Podcast Inkubator" rekao kako bi „iznabadao Jovanu Jeremić, jer mu je jako iritantna", upitan da li postoji neko iz sveta poznatih kome bi tako nešto „priredio".

Voditeljka je burno odreagovala putem društvene mreže Instagram akonto ovoga, a onda je za 24sedam tek bila oštra želeći da, kako je rekla, „ne tako poznatom borcu" pošalje poruku:

- Dakle, u pitanju je dečko koji je opsednut, definitivno, sa mnom i kojem je potrebna medijska pažnja jer je ne dobija u ringu kad igra. Nije baš tako uspešan borac. Kako sam saznala, on je čovek koji u ringu više pravi haos i rijaliti, nego što igra. Pljuje svog protivnika, pokazuje da će da mu odreže glavu... Znači ne bavi se zaista borbom kako treba, časno, pošteno, nego se koristi rijaliti trikovima da bi privukao pažnju na sebe jer pati od toga da bude u centru pažnje po skandalima jer naravno po borbi ne može. Ne pripada tom pijedestalu pobednika - počela je Jovana.

Jovana Jeremić Printscreen ,,Novo jutro" Pink TV
 

- Druga stvar, ja njega nikad u životu nisam upoznala. Niti znam ko je čovek. Toliko o tome kakav je borac. Čula sam za, na primer, Marka Nikolića, Dušana Džakića, za mnoge druge MMA borce. Treba da ga bude sramota. Kakav je on borac ako nema kodeks časti da brani slabijeg o sebe, posebno ženu? On je jasno pozvao, rekao je da bi uličnim stilom iznabadao Jovanu Jeremić, koja ima samo 52 kilograma i koja je žena, ali ja neću da glumim žrtvu. Nisam to. Želim da mu pošaljem poruku - da kao takav, ne znam kako će da vaspita sina i ćerku koje ima kod kuće. Na šta će ta deca da se ugledaju, verovatno na oca nasilnika... Ja im to ne želim. Kakav će on primer da da svojoj deci ako se tako ponaša i istupa u javnost?

Njoj, kaže, ne treba da je bilo ko brani, „posebno ne od slabića kao što je on".

- Pod tri. Što se mene lično tiče, mene ne treba niko da brani, mada i te kako imam one koji bi me branili. Previše je on slab muškarac da bih ja palila moju veliku artiljeriju koju imam iza sebe (osmeh). Dakle, sasvim je njemu dovoljna jedna Jovana Jeremić da se verbalno obračuna s njim, pošto ja siledžijske metode ne primenjujem.

„Ugostiću ga kod mene u jutarnjem!"

- Vrlo rado ću ga pozvati kod mene u jutarnji program da se u mojoj emisiji obračunamo, on i ja na verbalan način, pošto će mi trebati bukvalno tri minuta da ga verbalno nokautiram i patosiram da više nikada ne ustane. Da shvati da se sa jednom ženom kao što je Jovana Jeremić ne kači. Jer ja sam dama, ozbiljna žena, majka. Nisam žena lakog morala, na kakve je on navikao, več institucija. Vaspitaću ga da shvati šta je uradio, jer ga do sada otprilike nije prevaspitala nijedna žena. To ću biti ja. Prva. Jovana Jeremić. Žena, majka i kraljica!

Četvrta stavka bila joj je ta što čitavu dramu smatra zastrašivanjem.

- Što je najvažnije, smatram da je ovo vid zastrašivanja od strane VIP prostitutki jer sam im ja dirnula u osinjak. Jer sam toliko duboko ušla u tu temu koju istražujem već dve i po godine... Trešće se Srbija kada budem otkrila imena i voditeljke koje se bave najstarijim zanatom, kao i onih makroa u javnom svetu koji nameštaju voditeljke političarima, a zauzvrat dobijaju da im žene budu zaposlene bilo u javnim preduzećima, kabinetima nekih političara. Stigla sam do kraja! Malo još fali da prikupim sve dokaze koji su mi neophodni da to i objavim. Nećete me uplašiti! Ovo je vid zastrašivanja, klasičnog. Nećete ni vašim MMA borcima, ni ubicama, mafijašima, idem do kraja. Sa mnom možete samo lepo, a ko ide đonom, dobiće još veći đon. Ovo jeste vid pretnje.

Jovana Jeremić ATAImages/Antonio Ahel
 

Jovana je, takođe, imala poruku i za kolege iz Hrvatske.

- Pod pet, treba obratiti panju na moje kolege iz Hrvatske koje se na konstataciju da bi on mene iznabadao u uličnom stilu smeju i kažu da će ovo biti dobar klip. Treba, bre, da ih bude stramota! Čoveče, moraš da budeš novinar, da imaš kodeks, da zaštitiš svog kolegu, a ne da ohrabruješ čoveka kom je nadimak na Instagramu „Psihopata"! Pa, kakav je to čovek ako mu je to nadimak? Nomen est omen - ime je znak! Samim tim, znači da je to ono što jeste. Sram treba da bude svakog ko je mogao da se smeje na ovakvu konstataciju. Gde mi idemo kao društvo? Ima da se potpuno promeni naš sistem u novinarstvu, da se vratimo na starinski kod i neću se smiriti dok tako ne bude - podigla je i ton ona.

Čitavu „priču" je zatvorila verovanjem da je, ipak, ona njemu tiha patnja.

- Šest. Manjak muškosti, višak nasilništva. Ipak ja moram da konstatujem da sam ja njegova suštinski tiha patnja. Znate kako, lisici je kiselo ono grožđe koje ne može da dosegne. O meni su uvek loše pričali muškarci koji nikad nisu mogli da me imaju i žene koje nikad nisu mogle da izgledaju kao ja. Neostvarene žene i slabi muškarci. Pozdrav od Jovane Jeremić - zaključila je.

Jovana Jeremić Instagram screenshot / jeremicjovana
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike