Evo kako će izgledati "Ceca show": Ekskluzivni detalji o Ražnatovićima, a prvi put otvoriće i vrata svog luksuznog doma (FOTO)

20.09.2022

10:39

1

Serijal će se emitovati u 40 epizoda

Evo kako će izgledati "Ceca show": Ekskluzivni detalji o Ražnatovićima, a prvi put otvoriće i vrata svog luksuznog doma (FOTO)
ceca rijaliti Screenshot Blic TV, tizer - Copyright Screenshot Blic TV, tizer

Život najpoznatije zvezde na ovim prostorima, Svetlane Cece Ražnatović, već decenijama intrigira mnoge, a u radoznalom oku publike odrastala su i njena deca, Anastasija i Veljko.

Nakon 35 godina karijere, Ceca će prvi put otvoriti vrata velelepne vile u ulici Ljutice Bogdana 3. Od ove jeseni imaćete priliku da balkansku divu vidite kao nikada pre u igrano dokumentarlnom serijalu u kojem će predstaviti život, ali i otkriti brojne detalje iz istog za koje javnost nikada nije čula.

Ovaj igrano dokumentarni program, pod nazivom "Ceca show", zasniva se na istinitim pričama iz života porodice Ražnatović, a otkrivaće se neverovatni detalji iz života Ražnatovićke za koje javnost nikad nije čula dosad.

Foto: Miloš Nadaždin
Anastasija Ražnatović

Šou će se emitovati u 40 epizoda na Blic TV, a kamere su zabeležile brojne trenutke - od rada na novom albumu, preko priprema za koncert, porodične razgovore Cece i Lidije, odlazak u porodičnu kuću na Kipru, momente koje provodi sa unukom Željkom, brojne situacije u kojima će se naći Anastasija i Veljko...

Prvu epizodu gledaoci će imati prilike da vide u oktobru, a već za nekoliko dana osvanuće i tizer za ovaj šou, koji će se emitovati pre MTS kanala 115. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike