Ceca nema samo jednu kuću u svom zavičaju: Majka joj tu sprema zimnicu, a evo šta komšije kažu za pevačicinog naslednika!

04.09.2022

13:35

2

Autor: 24sedam

Jedan od domova ograđen je zidom, pa onda metalnom kapijom, a Mira Veličković tu provodi dosta vremena

Ceca nema samo jednu kuću u svom zavičaju: Majka joj tu sprema zimnicu, a evo šta komšije kažu za pevačicinog naslednika!
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Svetlana Ceca Ražnatović rođena je u mestu Žitorađa, koje se nalazi blizu Prokuplja. Tu je i odrasla, kao i njena sestra Lidija, koja takođe sada tu više ne živi već, prema rečima komšija, tek dolazi u posetu s vremena na vreme, kada joj to obaveze dozvoljavaju. Ono što je možda malo manje poznato je da pevačica u svom zavičaju u stvari ima dve kuće, a prema rečima tamošnje okoline - u onoj ograđenoj zidom, pa onda i metalnom kapijom, majka Mira Veličković provodi najviše vremena.

Njen otac Slobodan više boravi u kući u centru varoši, koja je dodatno osigurana video-nadzorom. Protekle godine, izvesna komšinica je za jedne beogradske medije u poseti ispričala kako tu često navraća Veljko, Cecin naslednik, koji sa sobom uglavnom dovodi psa kog svi čuju ukoliko zalaje noću.

Veljko Ražnatović Foto:24sedam, Katarina Mihajlović
 

- Otac joj živi ovde pored mene, a majka je dole, ima još jednu kuću. Ona tamo drži stoku, ima obaveze. Ranije smo mi išli jedni kod drugih na kafu, a sada već ne. Mirjana uvek ima posla, ona žena sprema zimnice i za sebe i za Cecu, Veljka, Lidiju - objasnila je tada.

Dom u kom je najčešće Mira se nalazi blizu pijace, pored pruge. Mnogi ne bi ni naslutili da je u vlasništvu poznate porodice. Dvorište se, prema daljim napisima ne održava baš uredno.

- Ceca je super. Kada dođe ovde, vidim je opuštenu, izgleda kao i svako od nas. Obuče stare stvari, ne šminka se i uvek radi po kući. Hoće ona i u staroj kući da pomogne majci, da opere i počisti. Ne znam što ljude to čudi, pa ona je žena kao svaka druga. Ceca prošeta psa, svima se javi, nasmeje, uvek je ljubazna. Lidija je malo drugačija, ona se odvikla od sela. Gleda nas malo s visine i dolazi dosta ređe u odnosu na Cecu. Veljka joj viđam u poslednje vreme najviše, valjda dolazi zbog te farme i posla koji je ovde pokrenuo. Fin momak, vredan i lepo vaspitan. Poznavao sam mu i oca, Arkan je za Žitorađu mnogo uradio, i dan-danas mi imamo korist od njegovih investicija - rekao je jedan pevačicin dalji rođak za domaće medije tom prilikom, pa objasnio kako je poznati par i te kako pomogao OFK Žitorađa, te da im je i dan-danas zahvalan na svemu što su uradili za opštinu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike