JK konačno dobila ajvar i još mnogo domaćih proizvoda od Milice Pavlović: Pune kutije đakonija uz poruke domaćica (FOTO)

19.09.2022

12:30

2

Autor: Marija Mitić

Mnogo kutija punih organskog voća, povrća, tegli sa džemom, slatkim, ajvarom, pinđurom... stiglo je na adresu pevačice, koja je bila i više nego oduševljena

JK konačno dobila ajvar i još mnogo domaćih proizvoda od Milice Pavlović: Pune kutije đakonija uz poruke domaćica (FOTO)
Jelena Karleuša Milica Pavlović - Copyright Ataimages/G.G.

Milica Pavlović još davno je svojoj prijateljici, inače vegeterijanki, Jeleni Karleuši obećala domaći ajvar - brend južnog kraja Srbije, odakle je Milica.

Karleuši su tako sada na kućnu adresu stigli domaći, organski proizvodi, a osim ajvara dobila je i mnoge druge đakonije iz Leskovca, od Miličinih komšija.

- Milice, hvala ti puno. Divno je, ti si vegan, a ja vegetarijanac - rekla je Jelena, a potom i otvarala čestitke domaćica koje su spremale ove poslastice.

Tu je bilo mnogo kutija koje su bile pune voća, povrća, tegli sa džemom, slatkim, ajvarom, pinđurom... A Jelena je bila i više nego oduševljena. 

 

- Milice, ovo je više nego što si obećavala. Južnjačko zlato - rekla je Jelena i dodala:

 - Milice, ti bi trebalo da budeš prezenter prirodnog bogatstva juga Srbije, pošto si ti dete juga. Još jednom ti hvala, divna si, kao i svi ljudi koji dolaze sa juga. Ali ti si posebna, ti si princeza južne Srbije.

Inače, čitava priča oko ajvara nastala je jer nakon što je Jelena dobijala negativne komentare jer kao zakleti vegeterijanac peva na leskovačkoj Roštiljijadi. Ona je tada apelovala na sve posetioce ovog festivala mesa, da poput nje, jedu i druge leksovačke specijalitete, poput ajvara. Nažalost, te večeri, kada je nastupala na Roštiljijadi, nije dobila ajvar od gradonačelnika Leskovca, te joj je tako MIlica obećala isti, a sada je obećanje i ispunila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike