Milica Pavlović je trebalo da nastupa na Roštiljijadi, ali su je odbili jer je skupa, a onda Karleuši isplatili 20.000 evra! (FOTO)

13.09.2022

17:16

0

Bez obzira na sve, pevačica će uskoro imati priliku da se druži sa Leskovčanima

Milica Pavlović je trebalo da nastupa na Roštiljijadi, ali su je odbili jer je skupa, a onda Karleuši isplatili 20.000 evra! (FOTO)
milica_pavlovic_euhybrid_12072022_0037 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U Leskovcu je ove godine održana 32. po redu Roštiljijada, čuvena manifestacija koja okuplja ljubitelje mesa i dobre zabave, ali i brojna velika imena muzičke scene. 

Pevači su svoje muzičke angažmane na ovoj manifestaciji debelo naplatili. Tako je Jelena Karleuša je za nastup plaćena čak 20.000 evra, dok je Ribljoj čorbi isplaćeno 5.500 evra, a Vesni Zmijanac  6.000 evra. 

 

Ono u šta je malo ko bio upućen jeste da je pevačica Milica Pavlović trebalo da nastupa u svom rodnom gradu tokom Roštiljijade, ali kako je tražila honorar od 15.000 evra, organizatori su odustali uz obrazloženje da je skupa i da je grad Leskovac spreman da plati 10.000 evra. 

Očigledno da Milica nije uspela da nađe zajednički jezik sa organizatorima, te tako nije ni bila deo ovog festivala. Osim toga, pevačica je bila svesna činjenice i da je budžet ostao osiromašen pošto su Karleuši morali da isplate sumu od 20.000 evra, pa za Milicu nije bilo dovoljno finansijskih sredstava.

ATAImages/Antonio Ahel
Milica Pavlović

 

Iako joj nije bilo suđeno da peva za Roštiljijadu, Milica će uskoro imati priliku da zapeva u svom rodnom zavičaju 11. oktobra kada grad na Veternici obeležava Dan grada, odnosno oslobođenja od fašista i taj koncert koštaće Leskovčane 1.200.000 dinara. 

Prinscreen/Portal javnih nabavki
Portal javnih nabavki

 

Na portalu Javnih nabavki je obelodanjeno koliko novca će biti neophodno da bi se ova manifestacija realizovala, a u tabeli je prikazana i cifra koja će biti isplaćena izvođaču, u ovom slučaju Milici Pavlović, a to je suma od 1.200.000 dinara. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike