Anastasija Ražnatović se preselila u Španiju, kod Gudelja: Dolazim u Beograd samo zbog poslovnih obaveza

15.09.2022

06:59

2

Autor: Marija Mitić

"Naša veza nije na daljinu" - istakla je pevačica

Anastasija Ražnatović se preselila u Španiju, kod Gudelja: Dolazim u Beograd samo zbog poslovnih obaveza
Nemanja Gudelj, Anastasija Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anastasija Ražnatović prisustvovala je sinoć reviji modnog fotografa u Beogradu, inače njenog dobrog prijatelja. Ovom prilikom naslednica Cece Ražnatović razgovarala je sa predstavnicima sedme sile, koji su je najpre upitali o ljubavnom životu.

Na pitanje o vezi na daljinu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, Anastasija je ispravila novinare.

- Pa, naša veza nije na daljinu. Ja sam često u Španiji, kao što možete i da vidite po mojim društvenim mrežama. Dolazim u Srbiju kad imam poslovne obaveze, to mi je sad, naravno, prioritet. Kad imam nešto ovde, onda moram da se vratim. Čim završim obaveze u Srbiji, odem u Španiju - rekla je i dodala:

ATAImages/ A.A.
Anastasija Ražnatović

- Ne znam kako se to oficijalno kreće u zajednički život... Ja sam tamo sa njim, Nemanja i ja živimo u istoj kući u Španiji. Nazovite to kako želite, ali ja živim tamo, kad sam tamo - istakla je za "Blic" Anastasija i zatim se osvrnula na bratanca Željka za kojeg je priznala da je razmaženo dete.

 - Željko je strašno razmažen, svi mu sve dopuštaju, maksimalno koristi to što mu je dozvoljeno i što je jedino dete. Željko kada god vidi pevačicu njemu je to asocijacija na mamu i mene. On viče: "Ceca, Tasa". Zna moje pesme, jako je muzikalan - rekla je pevačica.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike