Karleuša izvređala više od 10 javnih ličnosti samo tokom leta: "Sve je top, ali moraš da kreneš sa novim pesmama"

31.08.2022

08:55

8

Autor: Marija Mitić

"Crna lista" pevačice je sve duža, a jedino je Lukas uspeo da joj uzvati istom merom, te se povukla

Karleuša izvređala više od 10 javnih ličnosti samo tokom leta: "Sve je top, ali moraš da kreneš sa novim pesmama"
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Jelena Karleuša poznata je po britkom jeziku, a mnogi već smatraju da je preterala, jer nema s kim nije zaratila... A, album nije izdala kako obećava već deset godina, podsećaju je fanovi.

Kako se polemiše o aktuelnim temama, tako je ona prva u iskazivanju mišljenja, a obično koristi grube reči iako je niko ne dira. Zato ulazi iz sukoba u sukob, pa je za samo oko tri meseca obnovila svađe sa starim neprijateljima, ali stvorila i nove. Takođe je Ana Nikolić u izjavi za 24sedam najavila i da će joj uputiti tužbu, a Karleuša je brzo zatim odgovorila da će joj uzvratiti istom merom.

Prozivke koje upućuje kolegama sa estrade uglavnom su putem Instagrama, što je bio slučaj i  juče kada je samo u okviru jednog "storija" oplela po fudbaleru Vujadinu Saviću, Svetlani Ceci Ražnatović i njenom sinu Veljku, te koleginici Ani Nikolić.

Sve gorepomenute, ona je isprozivala zbog njihovog stava o Paradi ponosa.

24sedam/Nenad Vujanović
Jelena Karleuša

Najpre se obrušila na Ražnatoviće, ne propuštajući priliku da izazove Cecu, koja na njene stavove ne reaguje. Veljka Ražnatovića koji je izašao na nedavno održanu Litiju za spas Srbije nazvala je fašistom, a nije mogla da ne spomene i njegovog oca, Željka Ražnatovića Arkana.

Za Cecu, koja mu, kako kaže, u "autohomofobiji" pruža podršku, takođe nije imala lepe reči, a osim majke, Jelena je nešto ranije prozivala i Anastasiju zbog nastupa koje je počela da drži.

I Anu Nikolić nije poštedela zbog stava o Europrajdu.

 - Pevačica Ana Nikolić, čija je karijera trajala upravo zahvaljujući hajpu koji je pravila LGBT zajednica, koja je i sama majka, ima moralnu obavezu da se izvini za svoje neprimerene izjave zbog nečijeg deteta koje je rođeno kao gej - bila je oštra, a već je i ranije Anu uvredila rekavši joj da ona "nikako nije strejt".

24sedam/Antonio Ahel/ATAImages
JK, Ana Nikolić

U jučerašnjim porzivkama na pomenutoj mreži, ona se potom osvrnula i na fudbalera Vujadina Savića koji je, takođe, bio protiv održavanja Prajda, a JK je istakla da on "mora da se izvini za svoje nepromišljene izjave" i javno ga prozvala na storiju.

Printscreen Instagram/karleusastar
Karleušina objava na Instagramu

Samo dan pre toga, Jelena je blatila svoje brojne kolege koji su ove godine učestvovali na Music Week festivalu, na kojem je ona nastupala prošle. 

Printscreen Instagram/karleusastar
 

U okviru objave izrekla je gnusne uvrede na račun svojih kolega, nazivajući njihove nastupe jeftinim, "bednim scenskim nastupima bez ulaganja i ideje, tužnim plejbekom, vokalnim netalentom na nivou za*ebancije", potom izvođače u "prljavim patikurinama i majčirinama, stomačinama i bradurinama"...  U jednom delu, na kraju, svima se učinilo da je direktno potkačila Mihajla Veruovića Vojaža.

- Posebno mi je zasmetao neki mali paćos koji je ‘ladno izgovorio da jedva podnosi pritisak slave i da je postigao sve što se postići može, a ja ne znam ni kako se zove, ali sam čula da ton u dupe ne može da ubode! Neće ni mama znati kako se zove do Nove godine - napisala je.

Ne možemo izostaviti ni sukob JK i Ace Lukasa koji su ovog leta ponovo rasplamsali, samo zato jer je podržao Anu Nikolić umesto njenu prijateljicu Milicu Pavlović oko afere "Provereno". On je jedini koji joj nije ostao dužan, pa se nakon njegove najave da će izneti sav prljav veš u javnost - povukla.

Antonio Ahel/ATAImages
Aca Lukas i Jelena Karleuša

Međutim, Karleuša je listu neprijatelja prebacila i na sport i pre Vujadina. Ipak, nije reč o njenoj svađi sa suprugom Duškom Tošićem, već je napala košarkaša Nikolu Kalinića zbog stava o Roštiljijadi.

Ona je čak otišla toliko daleko, da iako tvrdi da se bori protiv mržnje i diskriminacije, izvređala Kalinića na osnovu njegovog izgleda, tačnije fizičkog deformiteta iz detinjstva. To je naišlo na veliku osudu javnosti, o čemu više možete pročitati OVDE.

I Jeleninim fanovima se ne dopada sve ovo što radi, pa su joj tako u komentarima poručili da se manje svađa i vređa druge, a više se posveti svom novom albumu koji im obećava čitavu deceniju. 

- Oni makar izbace albume po obećanom roku. Bio dobar ili ne - izbace, a ne vređaju druge izvođače - bio je tek jedan od brojnih komentara na Jelenin post, kada je vređala učesnike Music Week-a, dok druge možete pogledati u galeriji iznad.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike