Dok se miris mesa širi, Karleuša pravi haos na bini! Ovako izgleda scenski nastup zbog kog se JK navodno odrekla 20.000 evra (FOTO)

22.08.2022

21:49

2

Kada je JK u pitanju, sve mora biti na svetskom nivou, ali ovog puta je bilo mnogo manje nego što smo navikli od nje

Dok se miris mesa širi, Karleuša pravi haos na bini! Ovako izgleda scenski nastup zbog kog se JK navodno odrekla 20.000 evra (FOTO)
jk (3) - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Jelena Karleuša se i pored vremenskih neprilika koje su tokom celog dana bile u Leskovcu večeras nešto posle 22 časa pojavila na bini i pesmama „Samo za tvoje oči“ i „Muškarac koji mrzi žene“, otvorila 32. po redu Leskovačku Roštiljijadu. 

I dok se gradom širi miris mesa, to Karleušu ne ometa da izvodi pravi performans za okupljenu publiku. Iako se godinama bori da se životinje ne ubijaju, ona je ipak podržala manifestaciju na kojoj se pojede preko 70 tona mesa, pravdajući se da peva publici, a ne „kobasicama i pljeskavicama“.

Za večerašnji nastup Jelena je dobila honorar u iznosu od 20.000 evra, a od kog kako kaže nije uzela ni cent, već je sve uložila u scenski nastup, kostime, tehniku i svoj tim ljudi. 

Postavlja se pitanje kakav je to scenski nastup zbog kog se JK navodno odrekla 20.000 evra. 

Ekipa 24sedam se iz prvih redova mogla uveriti da je atmosfera na Karleušinom nastupu već u prvim minutima bila i više nego vrela, a pevačica se na bini pojavila u srebrnom kostimu sa lancima u istoj boji i sa roze detaljima. Plesačice oko nje su takođe bile usklađene sa stajlingom pevačice. Scenografija na njenim nastupima uvek mora biti na zavidnom nivou, ali je ovog puta bila izuzetno skromna. Obična rasveta i tek poneka vatra bilo je jedino što je ovog puta priređeno. 

Iako se na njenom nastupu očekivalo oko 20.000 posetilaca, prema našoj proceni, bilo ih je nešto više od 5.000.

 

Osim toga, nije nepoznanica da su Leskovčani danima unazad i skupljali novac da JK ne nastupa na Roštiljijadi, a kako ona kaže, ova akcija je nije porazila.

- Njihova akcija je bila potpuno pogrešno namenjena meni. Ja sam neko ko je okrenut humanitarnom radu i dajem mnogo više od tih 30.000 u humanitarne svrhe. Moram i da im se zahvalim i što su napravili svojevrsni marketing i hajp ovoj manifestaciji. Žao mi je što im akcija nije uspela, a meni je drago što smo uspeli da učinimo pravu humanu stvar, a to je da mnogi ljudi sa strane mogu da dođu i doprinesu ekonomiji grada Leskovca - kazala je Jelena za okupljene medije. 

 

Podsetimo, osim Karleuše, posetioce Roštiljijade u narednim danima će zabavljati Goca Tržan, Vesna Zmijanac, Riblja Čorba, te Jelena Rozga i Piloti.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike