"Ja da pevam, a tamo negde se ratuje, suša je, korona..." Vesna Zmijanac u strahu: Kako da budem optimista kad ništa ne štima!

27.08.2022

14:57

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je sinoć zapevala na Roštiljijadi, na koju je stigla u dobrom rasploženju, međutim otkrila je da nije imuna na sve negativno što se događa u svetu

"Ja da pevam, a tamo negde se ratuje, suša je, korona..." Vesna Zmijanac u strahu: Kako da budem optimista kad ništa ne štima!
vesna_zmijanac_18022022_0032 - Copyright ATAImages / Milan Maričić

Vesna Zmijanac nastupala je sinoć na trgu u Leskovcu, u okviru 32. po redu manifestacije Roštiljijada. Iako je došla u dobrom raspoloženju i spremna da zabavi svoju brojnu publiku, Vesna je sedmoj sili ispričala da nije imuna na krizu i sve ono što se događa kako kod nas tako i u svetu.

- Biće srećan samo onaj ko ima svoju baštu i bunar u dvorištu. Dolazi nam takvo vreme. Ovo je vreme koje ne sluti na dobro. Ja ne znam da li će ikada biti kao što je bilo, a ono što ja vidim ispred nas, nije ništa dobro. Ne mogu da budem optimista kad ništa ne štima. Mi još i nekako guramo, ali ja dosta putujem po svetu i mogu da vam kažem da ništa više nije isto.

- Evo, iako mi traže, ja ne mogu da u ovakvim vremenima pevam svoju pesmu "Vreme je da živim". Tamo je negde rat, ovamo je negde suša, na trećoj strani korona, a ja ću hu-hu-ha-ha. Ne ide to. Ipak sam ja previše odgovorna - kazala je pevačica, a zatim se osvrnula na visinu honorara sebe i svojh kolega.

- Ja sam svuda isto plaćena, pevala na trgu ili u diskoteci. Ima pevača koji dosta naplaćuju, ne znam iz kojih razloga. To nije okej i mislim da bi trebalo da honorari budu normalni, a ne da se dižu u nebesa kada se peva po trgovima. Ja to ne radim - poručila je Vesna.

Inače, pevačica je, kako se spekuliše, za ovaj svoj nastup gradskom trgu u Leskovicu, u okviru Roštiljijade, a koji je pratilo više hiljada ljudi, bila plaćena 5.000 evra.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike