„To me je oteralo u tešku depresiju!" Zek Efron otvorio dušu o velikom problemu: Dotakao se i plastičnih operacija!

09.09.2022

05:45

0

On ističe kako je „progledao tek tokom pandemije" koju je dočekao u Australiji, na pauzi od glume

„To me je oteralo u tešku depresiju!" Zek Efron otvorio dušu o velikom problemu: Dotakao se i plastičnih operacija!
profimedia-0292730141 - Copyright Profimedia

Tokom priprema za „Baywatch" iz 2017. godine Zek Efron je, prema sopstvenom priznanju, bio pao u tešku depresiju. O svemu je otvoreno progovorio za „Men's Health", objašnjavajući kako se zbog napornih vežbi najpre mučio s insomnijom i ne sluteći koliko stanje tek može da mu se pogorša.

- Dugo sam posle bio u depresiji. Nešto me je tu baš „iscedilo". Bilo mi je baš teško da se vratim na put. Rečeno mi je da su diuretici koje sam dugo uzimao napravili nekakav disbalans i da je to u stvari bio „početak propadanja", kako na fizičkom, tako i psihičkom planu - počeo je on, a zatim dodao:

- Taj „Baywatch" izgled, ne znam da l to stvarno može da se održi. Zato sam pio šta sam pio, ne bih li dostigao to savršenstvo. Inače volim kad imam viška.

Tek pošto je prošlo pola godine od projekta, uspeo je da „stane na svoje noge". Tada, glumu je stavio na pauzu i otputovao u Australiju. Bio je početak pandemije, a on je bio „progledao".

- Mislio sam: „Šta ako kažem da mi je dosta i raspustim se?" I trudio sam se, ali nije mi išlo - rekao je, naglasivši da se treninzima vratio daleko pametnije nego što je dok se spremao za ulogu.

Plastična hirurgija?

Efron je, inače, poslednjih godina doživeo nekoliko povreda, posle svih muka zbog uloge u „Baywatch-u". Za pomenute medije se dotakao i incidenta - kada je kod kuće polomio vilicu, dok je trčao u čarapama pa se okliznuo i udario u fontanu. Od šoka i bola je brzo pao u nesvest. Kada se probudio, vilična kost mu je bila ispala iz ležišta.

Zek Efron, Profimedia
 

Na društvenim mrežama se bilo spekulisalo da se okrenuo plastičnim operacijama i sredio lice, a on je zapravo morao na rekonstrukciju, a onda i fizikalnu terapiju. Na onlajn komentare se nije obazirao, kao i obično.

- Kada bih toliko brinuo o tome šta će ko da kaže, ne bih mogao da se bavim ovim poslom - zaključio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike