Pet razvoda i kredit u „švajcarcima“ iza Svetlane Cece Kitić: Buran život proslavljene rukometašice

26.02.2021

13:22 >> 13:33

0

Poslednji put se razvela zbog loše komunikacije, a za stan u Mirijevu lavovski se borila jer je banka, prema njenim rečima, pokušala da joj ga oduzme

Pet razvoda i kredit u „švajcarcima“ iza Svetlane Cece Kitić: Buran život proslavljene rukometašice
Copyright Ceca Kitić ATAImages/Antonio Ahel

Kako je svojevremeno ispričala, Svetlana Ceca Kitić, proslavljena rukometašica, umalo nije ostala bez stana u Mirijevu u kom živi jer je banka htela da joj ga oduzme. Ceca je priznala da je kasnila sa ratom kredita, ali da se to dogodilo samo zato što su želeli da joj naplate ogromnu sumu novca koja nije bila po dogovoru. Ona je kredit za stan, inače, podigla 2007. godine u švajcarskim francima.

– Ovo je stan za koji sam se borila. Istinu znamo samo ja, moja advokatica Dragana Pešić i gospodin Vesić koji mi je pomogao da mi ne uzmu stan sa jednostranim raskidom ugovora. Ja sam to uspela da refinansiram i da prebacim hipoteku, sada plaćam ratu od 500 evra do svoje sedamdesete godine. Nakon toga će stan biti moj – rekla je za „Blic” Ceca 2019. godine.

Ceca Kitić ATAImages/Antonio Ahel

Sa druge strane, njen ljubavni život gotovo da je bio jednako turbulentan – udavala se i razvodila čak pet puta. Od prvog supruga, fudbalera Blaža Sliškovića, razvela se nakon četiri meseca braka, kada je imala 19 godina. Drugi put se udala za kolegu Dragana Dašića, s kojim ima sina Nikolu. Nakon četiri godine se razvela.

„Treća sreća” bio je sportski menadžer Goran Bogunović, ali joj ni taj brak nije potrajao. Rastali su se posle kraćeg vremena, a zajedno dobili ćerku Maru. Četvrti suprug bio je Zoran Kovačević Koča, koji je ubijen na kućnom pragu dve nedelje po rođenju njihove ćerke Aleksandre. Poslednji brak, sa pravnikom Milanom Magićem, okončala je zbog loše komunikacije 2014. godine.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike