Marko sa Anabelom ima ružnu prošlost, a s Lunom ga čeka turbulentna budućnost? Isplaćivaćemo kredit 15 godina, nema stajanja!

23.04.2022

18:55

1

Miljković objašnjava kako ih je i opremanje novog životnog prostora i te kako koštalo, ali da nijednom nije zažalio, jer „u ovakve stvari kao bračni par i treba da ulažu"

Marko sa Anabelom ima ružnu prošlost, a s Lunom ga čeka turbulentna budućnost? Isplaćivaćemo kredit 15 godina, nema stajanja!
idj_zurka_24102019_0076 - Copyright ATAImages/ A.A.

Luna Đogani se zajedno s majkom Anabelom Atijas pojavila u emisiji „Magazin IN", pa se tom prilikom dotakla raznih aktuelnih tema, baš kao i starija pevačica. Ona je posebnu pažnju, inače, privukla pošto je progovorila o svom odnosu sa ćerkinim izabranikom, s kojim je prošla gotovo kroz pakao kada su zajedno učestvovali u jednom rijaliti programu, ali i kasnije.

Kako je objasnila, sada je sve pod kontrolom, a to što javnost zanima - samo je deo ružne prošlosti koju dele.

Anabela pohvalila Miljkovića!

- To je ružna proslost, tu lekciju smo naučili, prošli tako da nemam šta da mu zamerim. Mogu da ga pohvalim, sve je onako kako pravi muškarac drži pod kontrolom. Kod njega je upravo ta iskrenost možda najveći problem i bila kada sam ja u pitanju, u smislu trebalo je da prihvatim da je neko surovo iskren. Tada su bili u vezi, sada su u braku. Veliko poštovanje prema toj instituciji - ispričala je ona, a gospođa Miljković zatim je potvrdila svaku maminu reč.

Luna Đogani i Anabela Atijas, Printscreen ,,Magazin In"
 

Nije lako, ali je dobro

Bračni par je, s druge strane, nedavno pazario novu nekretninu na Bežaniji. Tu će ove godine zajedno s ćerkicom proslaviti Vaskrs i veoma se raduju. Ono što javnost, međutim, nije znala - svoje parče raja će otplaćivati u narednih 15 godina, uprkos pričama da su im „neki fanovi obezbedili krov nad glavom".

- Već duže vreme sam u glavi imao u planu da kupimo stan u Beogradu i to je konačno realizovano. Kad hoćeš da ti se nešto lepo desi, moraš da planiraš. Sve je išlo spontano, ali smo u svemu tome uspeli. Nećemo na tome da stanemo. Ni opremanje nije bilo jeftino, kao ni sam kvadrat. Ogroman je novac u pitanju i te pare nismo imali na gomili. Banka nam je odmah dala kredit. Sada otplaćujemo 15 godina stan, malo po malo - počeo je Marko za „Super TV", prenosi „Blic", pa nastavio o tome kako ne žali, jer sa suprugom u stvari ulaže u budućnost.

 

 

- Ako želimo da imamo porodicu i da budemo u braku, moramo da ulažemo u posao i nekretnine. Pametno smo to iskoristili, ovo je tek početak. Mnogi su pričali da su nam fanovi kupili i opremili stan, ali to nije tačno. I te kako ljudi znaju čime se mi bavimo. Kada bi se više uputili znali bi koliko dobro možemo da zaradimo. Ako bi to tako bilo kao što pričaju, imali bismo deset nekretnina na nekoliko različitih lokacija. Mi smo naš stan krvavo zaradili i ne krijemo to da smo podigli kredit koji isplaćujemo. Ljudima je teško da prihvate nečiji uspeh - prokomentarisao je.

Takođe, par aktivno razmišlja o proširenju porodice.

 

 

- Voleli bismo da bude mala razlika između dece i to nam je želja. Koliko dece će biti, neka nam to bude suđeno. Voleli bismo da Mia prohoda i da bude samostalna, kako ne bismo imali dve bebe. Majčinstvo je nešto najlepše na svetu. Radujem se tome. Želja mi je da imam sina i eventualno da ima bar trepavice na mene. Mia nema ništa na mene, ista je Marko. Ćerka je osetljiva na mene, vidim sebe u njoj, ali fizički je isti njen tata - pridružila se bila Luna tada razgovoru za pomenute medije.

Prvi Vaskrs u novom domu

Mlada mama se zatim pohvalila kako joj ćerka pomaže oko pripreme trpeze za praznik.

- Radujemo se Uskrsu, jer po prvi put slavimo praznik u našem novom domu. Važno mi je da taj dan bude lep ručak. Farbamo jaja za Uskrs i Mia će mi, prvi put, oko toga pomoći. Želimo lepim stvarima da je učimo odmalena - izjavila je, na šta se Marko nadovezao:

- Crveno jaje nam je uvek čuvarkuća. U prošlom stanu je ostalo crveno jaje, jer ne treba da se nosi iz stana u stan. Sad ćemo dobiti novu čuvarkuću.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike