Hrvatica pokazala poruke u kojima joj se udvarao Vidoje, a onda najstrašnije potkačila Nikolinu: Kokain ti je nagrizao razum! (FOTO)

11.09.2022

10:50

0

Autor: Marija Mitić

Borni Kotromanić ovo nije prvi put da se obruši na voditeljku i njenog pokojnog supruga

Hrvatica pokazala poruke u kojima joj se udvarao Vidoje, a onda najstrašnije potkačila Nikolinu: Kokain ti je nagrizao razum! (FOTO)
Vidoje Ristović i Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Voditeljka Nikolina Pišek 8. maja ove godine izgubila je supruga Vidoja Ristovića, a nakon njegove smrti isplivali su brojni detalji iz njihovog života.

Pored toga što se ranije sukobila sa njegovim ocem Mišom Grofom, Nikolinu je sada potkačila i to ne prvi put, hrvatska ekonomistkinja Borna Kotromanić.

Naime, Borna je na Instagramu iznela neke detalje o pokojnom suprugu Nikoline. Ona je 
najpre objavila video u kojem je pokazala da je Vidoje reagovao na mnogo njenih Insta storija koje je objavijivala, kao i da joj je poslao poruku u kojoj joj piše kako će joj "dati apartman sledeći put kada dođe" i to "jedan od najlepših u Evropi".

Posle objave ovih slika ekrana, Borna se potom obrušila se i na samu voditeljku skandaloznom rečenicom.

  - Nikolina, ja imam i razum i obraz, a tebi je kokain nagrizao sve po malo - napisala je Borna u objavi. 


Inače, ovo nije prvi put da Borna piše o tome kako joj se Vidoje udvarao. Nešto ranije je baš oko njega vodila rat na društvenim mrežama s bivšom voditeljkom Vlatkom Pokos.

  - Čudna je to ljubav bila dok je stavljao polni organ u sve što se kreće, a o mojoj pameti i ženskoj solidarnosti ne trebaš ti Nikolinu podučiti jer ona dobro zna da me je opsedao, a da mu ja nisam dala ni da mi priđe i da me je od njegovog ponašanja bilo sram, samo zato što je znam i kao žena ženi. Ti Nikolinu koristiš za svoju medijsku promociju, a njoj samo štetiš - napisala je Borna u jednoj objavi.

 Borna i Vlatka započele su raspravu u komentarima, a najpre je Borna komentarisala poreklo novca Viktora Ristovića, Vidojevog oca.

 - Novac od trgovine Arkanovim ratnim plenom nikada nikome nije doneo sreću i blagoslov, pa nije mogao ni Nikolini - napisala je, a u komentarima joj se odmah javila Vlatka. 

Printscreen Instagram/bornakotromanic
Borna Kotromanić--

 - A kakve to veze ima s Nikolinom? Ona nije učinila ništa loše niti je kriva za tuđe grehe. Jesu li hrvatski tajkuni zaradili svoj novac baš najpoštenije? Ova objava je u ovom trenutku baš merena protiv Nikoline, ne razumem te. Zašto nisi pre o tome govorila? Nije fer - napisala je Vlatka.

Borna je zatim posebno objavila taj njen komentar i samo napisala "bez komentara". No, ponovo se javila Vlatka. 

  - Hrvatski tajkuni su isto ratni profiteri. Ali, nije to tvoja odgovornost niti greh. Ipak, svi bi trebalo da pogledamo vlastitu situaciju pre nego što prozivamo druge. U ovom trenutku Nikolini treba ljudska podrška, kao žena ženi. Tvoja objava je usmerena protiv nje. Bespotrebno - napisala je Vlatka i isprovocirala Bornu. 

 - Vlatka, ti nemaš dovoljno ni inteligencije ni morala da prozivaš ni mog bivšeg ni muža ni mene - napisala joj je Borna. 

 - Kad ljudi nemaju argumenata, krenu da vređaju, zar ne - zaključila je tada Pokos.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike