Posle smrti supruga, Nikolina Pišek našla posao: Vodiće emisiju na ovoj televiziji!

26.08.2022

11:36

8

Autor: Marija Mitić

Voditeljka će sa novim angažmanom početi od septembra

Posle smrti supruga, Nikolina Pišek našla posao: Vodiće emisiju na ovoj televiziji!
thumbnail_IMG_8660 - Copyright UNATv

Posle velikog životnog udarca, smrti supruga Vidoja RistovićaNikolina Pišek spremna je za nove poslovne poduhvate. Mnogo se pričalo i pisalo o tome da li ćemo uskoro poznato TV lice ponovo gledati na malim ekranima, a sada je i zvanično potvrđeno da voditeljka ima novi angažman.

Reč je o novoj emisiji na televiziji UNA, koju ćemo gledati od jeseni. Nikolina će se ponovo naći pred kamerama, a emisija koju će voditi obilovaće zanimljivim, intrigantnim i životnim temama koje gledaoce i medijsku javnost neće ostaviti ravnodušnim.

Pišekova će sa svojim brojnim gostima iz svih oblasti života, otvarati važne i zanimljive teme i razgovarati otvoreno i iskreno.

Nikolina ne krije zadovoljstvo zbog novih poslovnih izazova i kaže da dolaze u pravom trenutku.

UNATv
Nikolina Pišek

- Vreme je za novo poglavlje, nove teme i priče, a ova emisija je odraz mog ugla gledanja na život. Veliki sam esteta u duši, lepota u kojoj živimo i lepota življenja je nešto što mene najviše određuje i što ću pokušati da kroz emisiju prenesem na gledaoce. I pored brojnih dešavanja oko nas, mislim da je važno da iz medija čujemo i optimistične poruke.

Iako će publika uskoro podrobnije biti obaveštena o kakvoj emisiji je reč, Nikolina je dala mali nagoveštaj:

 - Pričaćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti savremeni život. Različitost stavova će upravo doneti dimaniku i zanimljiv ton, biće lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve sa ciljem da ulepša život u našem zajedničkog prostoru, da jednostavno poboljšamo svet oko nas - zaključuje Nikolina. 

UNATv
Nikolina Pišek

 

Pripreme za emisiju su u punom jeku, a u njoj će biti još mnogo iznenađenja. Jedinstven, orginalan i zanimljiv koncept doneće gledaocima kvalitetan sadržaj, optimizam i poruke koje će se prepričavati.

Kako je ovo prvi veliki korak nakon što je doživela veliki gubitak, jasno je da je Nikolina bolje te da je spremna za nove poduhvate i vedrije etape u životu.

Podsećanja radi, Nikolinu smo do sada imali prilke da gledamo u brojnim TV formatima, a u našoj zemlji radila je na televizijama Pink, B92, Prva i Hepi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike