Dragana Katić otkriva šta se dešava u njenom domu kad sin dolazi iz Nemačke: Od šporeta se ne odvaja, a ovo je neizbežno

02.09.2022

21:39

0

Trenuci sa njenim naslednicima su za nju dragoceni

Dragana Katić otkriva šta se dešava u njenom domu kad sin dolazi iz Nemačke: Od šporeta se ne odvaja, a ovo je neizbežno
Dragana Katic (5) - Copyright Instagram printscreen/dragana_katic

Dragana Katić je veoma ponosna na svoje sinove, koji su nedavno napunili 24. godine. Dok je Bojan uplovio u medijske vode, kao njegova majka, Boban je odlučio da život nastavi u Nemačkoj, gde je završio master studije.

No, ono što voditeljka nikako ne dozvoljava jeste da se njihovi porodični odnosi uzdrmaju.

Instagram printscreen/dragana_katic
Dragana Katić sa sinovima

- Nastojala sam da, bez obzira na fizičku udaljensot, nas troje ostanemo - nas troje. Boban je u međuvremenu počeo da radi na velikim projektima, pa je često odsutan od kuće. Polako počinjem da se navikavam na činjenicu da oni imaju svoj život i da tako treba da bude. Mada sam srećna što su već svoji ljudi, nekako i dalje želim da budu moji dečaci. Zadovoljna sam što umem da napravim ravnotežu između činjenica i želja - priznaje voditeljka koja ceni svaki trenutak sa svojim naslednicima.

Pred Bobanov dolazak kući, priznaje, nastaje posebna euforija u njenom srcu i domu, te se tada ne odvaja od šporeta.

- Ujutru sam išla da kupim mladi sir, kajmak, ajvar, pršutu, pravila sam pasulj, kupus sa junetinom, boraniju, biftek... Naravno, gibanica je neizbežna. Skoro celu noć sam provela kraj šporeta - iskrena je Dragana.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragana Katić

To što su odvojeni povezalo ih je na mnogo većem nivou.

- Kada sam bila na letovanju, jedne večeri smo preko telefona pričali dva i po sata. Kada dođe u Beograd, volim da svi odemo negde na ručak. Jeste da im za to vreme zvone telefoni, ali nema veze, tu smo. Znam i da oni to čine da bi meni ispunili želju. Doduše, od kada je u Nemačkoj, Boban ima drugačiji odnos prema takvim trenucima. Poželi se i nas i svoje sobe, društva, Beograda - ispričala je voditeljka za "Hello".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike