Odiše toplinom i elegancijom: Dragana Katić renovirala stan uz pomoć sina, a na ove stvari za kuću ne žali novca! (FOTO)

05.06.2022

06:45

0

Voditeljka voli da provodi vreme u svojoj oazi mira, a sada nam je otkrila i da li više troši na garderobu ili uređenje doma

Odiše toplinom i elegancijom: Dragana Katić renovirala stan uz pomoć sina, a na ove stvari za kuću ne žali novca! (FOTO)
Dragana Katić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Voditeljka Dragana Katić je svoje detinjstvo i ranu mladost provela na Karaburmi, a tu je nastavila da živi i kada je napustila roditeljski dom. Sa sinovima Bojanom i Bobanom smestila se u prostrani dupleks koji je, kako je otkrila za 24sedam, pre dve godine renovirala.

U njihovom porodičnom domu sada žive Dragana i njen sin Bojan, s obzirom na to da se Boban, koji je diplomirao arhitekturu, preselio u Berlin gde uspešno gradi karijeru. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ulažem dosta u svoj dom, ali ne finansijski, ulažem sebe. Volim da mi prostor ima toplinu koju ja želim da ima, da svaka stvar stoji na svom mestu, obožavam stalno nešto da menjam i dodajem - kaže Dragana za 24sedam i nastavlja:

- Pre dve godine sam renovirala stan uz pomoć sina, koji je arhitekta, pa je on sve nacrtao, sve smo uradili, a ja još nisam rasporedila skroz porodične fotografije, koje želim da stavim na neko posebno mesto, jer želim da doživim prostor. Jako mi je važno gde živim, kako živim i koliko je taj prostor oplemenjen. 

Centralno mesto zauzimaju prostrani dnevni boravak i trpezarija, koji su u sivim tonovima, a o afinitetima popularne voditeljke, koja je uvek važila za pravu damu, najbolje govore brojne police ispunjene knjigama.

Kao i većina žena, Dragana ne skriva da uživa u šopingu, pa nam je otkrila da li više novca troši na garderobu ili stvari za kuću.

- Znate kako, sa garderobom se teško šta može uporediti, skuplje su stvari za dom nego za garderobu (smeh). Nije egal, moram da priznam, mnogo više dajem na odeću, ali ne žalim ni za stan da dam kada imam, kada renoviram i sređujem. Ali garderoba je ipak garderoba - priznaje kroz osmeh voditeljka.

M.M./ATAImages
 

Nekada ne žalimo novca za stvari koje će nas učiniti srećnim i oplemeniti dom, a Dragana nam je priznala na šta ona najviše troši.

- Volim ogledala i vaze, da imam različite oblike vaza. I volim lepe čaše, to vrlo često menjam - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike