Aca Lukas letovao sa Sonjom, sad progovorio o njihovom pomirenju: Mi se nismo ni svađali!

01.09.2022

12:02

1

On je ispričao i kako je protekao rođendan njihove ćerke Viktorije

Aca Lukas letovao sa Sonjom, sad progovorio o njihovom pomirenju: Mi se nismo ni svađali!
Aca Lukas, Sonja Vuksanovic - Copyright Aca Lukas, Sonja Vuksanovic , Antonio Ahel/ATAImages

Aca Lukas tokom celog leta neprestano je nastupao, a najavio je i veliki koncert na Marakani za sledeću godinu. Ipak, njegov privatni život uvek intrigira javnost koliko i karijera. Na početku razgovora, pevač je ispričao da li je zadovoljan proteklom sezonom, kakve planove ima u budućnosti, ali je komentarisao i pomerenje sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović.

- Osećam se, kao i uvek, dobro. Zadovoljan sam i kako je protekla letnja sezona, bilo je dosta naporno, ali dobro, sve super, ne mogu da se žalim! Dobro se radilo - ističe Lukas, a na pitanje da li je navikao na taj tempo, kaže:

Instagram printscreen/sf__fashion__style
Sonja Vuksanović

- Ih, bude uvek kada dođe ovaj period kraj avgusta, bude mi baš preko glave, ali dobro. To je to, takav je posao, šta da se radi.

Kako je najavio koncert na Marakani, upitan da li je jedan od retkih koji može da okupi toliko publike, Aca kaže da nije na njemu da sudi, da je jednom napunio, te da se nada da će to opet učiniti.

Instagram screenshot / aleksandar_vuksanovic_official
Aca Lukas sa ćerkom Viktorijom

Folker je nedavno proslavio 11. rođendan ćerke Viktorije, pa je ispričao kako je proteklo slavlje.

- Bilo je baš lepo! Bilo je dosta njenih drugarica, baš su se lepo provele. Na Hipodromu je non-stop, zato smo to i izabrali, to vole i njene drugarice, bitno da je njima bilo lepo, meni je srce puno - kaže on, ali se na konstataciju da je u Crnoj Gori na odmoru bio sa bivšom ženom i ćerkom znači i da su se pomirili, Lukas se nasmejao.

- Ja ne znam dokle ćete mi postavljati ta pitanja, verovatno do kraja života. Mi se nikad nismo ni svađali - poručio je pevač za Pink.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike