Danas posebno raste slušanost Lukasovog hita od pre 19 godina: Korisnici mreža je dele "kao ludi", a ovo je razlog (VIDEO)

28.08.2022

18:43

0

Autor: Marija Mitić

Nedelja, 28. avgust, ponoviće se tek za 11 godina

Danas posebno raste slušanost Lukasovog hita od pre 19 godina: Korisnici mreža je dele "kao ludi", a ovo je razlog (VIDEO)
aca_lukas_14042022_0209 - Copyright ATAImages / Milan Maričić

Aca Lukas u svojoj dugogodišnjoj karijeri ima brojne hitove. Ipak, jedna pesma se izdvaja po jednistvenom, "radio" uvodu.

"Nedelja 28. avgust
Petnaest časova i trideset minuta
Vreme u gradu sunčano i toplo
Saobračaj gust i otežan
Ekipa radija "Ljubav" želi vam prijatan dan" - glase reči radio spikera i nesvakidašnji uvod u pesmi "Nisam preživeo" Ace Lukasa.

Ova pesma koja je objavljena 2003. godine, a koja je hit i posle toliko godina, danas je, u nedelju, 28. avgusta posebno zapažena. Naime, na današnji dan obistinilo se sve ono o čemu ovaj uvod govorio, i o čemu je Lukas pevao još pre 19 godina... Nedelja je, 28. avgust, a vreme je sunčano i toplo. 

Ova koincidencija postala je pravi hit na društvenim mrežama, pa tako danas mnogi korisnici dele snimak uvoda ove pesme. Takođe, posebno na TikToku mogu se naći različiti video snimci sa ovim tekstom, a korisnici su pravili razne, već viralne mimove.

@dvpvlv Ovaj video je objavljen u nedelju 28. avgusta u 15:30 VIDIMO SE ZA 11 GODINA #dvpvlv ♬ original sound - Hedon1sta

Takođe, nižu se komentari i na ovoj numeri na Jutjubu, a čini se da zbog datuma ona dobija i nove preglede i raste joj slušanost.

- Ovu nedelju moramo svi biti ovde, bar jednom da je poslušamo. Ovo je himna, 'ajmo 2022;  Danas se ovde okupljamo kao omladina, a sledeću nedelju 28. augusta bićemo stariji ljudi koji će imati svoje porodice; Mnogo dobra pesma, pozdrav za tebe Aco i za sve ljude koji slušaju ovaj hit; Ide repriza za 11 godina;  Za neka dobra prošla vremena, na isti datum i u isto vreme - glase neki od komentara.

@hedon1sta U nedelju rastu pregledi na Lukasovoj pesmi bar za 50%, sledeci put opet 2033. godine #acalukas #acalukas2022 #fyp #viral ♬ original sound - Hedon1sta

Inače, i sam pevač nije odoleo današnjem "trendu", pa je ovu svoju pesmu i sam podelio na Instagramu.

Printscreen Instagram/aleksandarvuksanovic
 

Ono što je posebno zanimljivo jeste što će ovaj datum padati u nedelju ponovo tek 2033. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike