Aca Lukas u zanosu sa nepoznatom plavušom! Dok je ljubi u pozadini se čuje njegova ljubavna balada (FOTO/VIDEO)

23.08.2022

12:03

4

Pevač se kratko o ovom snimku oglasio za 24sedam

Aca Lukas u zanosu sa nepoznatom plavušom! Dok je ljubi u pozadini se čuje njegova ljubavna balada (FOTO/VIDEO)
aca lukas - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/Instagram_todorovic_marija_andrija

Ljubavni život Ace Lukasa stalno intrigira javnost, a iako ima 53 godine devojkama očigledno nije ništa manje privlačan nego u mladosti.

Sada je na Instagramu osvanuo video snimak gde je folker u zanosu sa plavušom nepoznatoj javnosti. Video je nastao skoro, tačnije 9. avgusta ove godine, a iako traje samo nekoliko sekundi jasna je prisnost koju imaju.

Uz taj snimak, ide i pesma koju je Lukas snimio sa Draganom Mirković - "Sad i zauvek". Dok je plava devojka nagnuta ka kameri, Aca joj prilazi s leđa i ljubi je u obraz dok se ona zadovoljno u tom trenutku smeje.

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/Instagram_todorovic_marija_andrija
Aca Lukas sa nepoznatom devojkom

- ...Oči smeju ti se dok me gledaš ti..- postavila je melodiju uz video izvesna Marija, a kako stvari izgledaju, ne deluje da su samo prijatelji. Nije poznato gde je ovaj snimak nastao, ali je izazvao brojne reakcije javnosti na ovoj društvenoj mreži.

Kako bismo saznali šta se dešava kod Lukasa, kao i da nam otkrije ko je devojka sa snimka, nije bio previše rad da govori na tu temu, ali je samo kratko poručio:

- Ma, kakav ljubavni život - poručio je za 24sedam, navodeći da su mu se smučila pitanja o njegovom ljubavnom životu i da na tu temu "ne želi više da govori".

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/Instagram_todorovic_marija_andrija
Aca Lukas sa nepoznatom devojkom

Podsetimo, poslednja javna veza koju je pevač imao posle razvoda od Sonje Vuksanović bila je misica Jovana Doroški, s kojom je raskinuo 2019. godine. Od tada su uglavnom u medijima spekulisalo o nekim ženama u čijem je društvu uhvaćen, ali nije potvrdio ništa dalje.

U video snimku ispod možete pogledati koliko su prisni Lukas i njegova poznanica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike