Vraća se da Keri pomrsi konce? Lik iz "Seks i grada" dolazi u nastavak serije, fanovi ushićeni!

29.08.2022

10:03

0

Iako nije zvanično potvrđeno, to što predstavnici za medije nisu želeli da komentarišu je mnogima znak da će se ovo zaista desiti

Vraća se da Keri pomrsi konce? Lik iz "Seks i grada" dolazi u nastavak serije, fanovi ushićeni!
Serija "I tek tako..." - Copyright Profimedia

Nastavak serije "Seks i grad" pod nazivom "I tek tako..." izazvao je velike reakcije publike kada je emitovana prva sezona. Nekima se svidela, drugima nije, ali ćemo ih zasigurno i dalje gledati, s obzirom na to da je serija obnovljena za drugu sezonu

Premijera druge sezone će biti naredne godine, ali tačan datum još nije određen. No, već su krenule spekulacije o tome ko bi mogao da se pojavi kao gost, a da je već bio deo prvobitne serije. Jedan od njih je i Džon Korbet, koji je tumačio lik Ejdana Šoa. 

Profimedia
Ejdan Šo i Keri Bredšo

Kao što je poznato, Ejdan je bio velika ljubav Keri Bredšo. Oni su svoju ljubav započeli u drugoj sezoni "Seks i grada", a Keri ga je tada prevarila sa Zverkom. Vezu su obnovili u trećoj sezoni, pa su se i verili, ali je opet usledio raskid.

Do kraja serije Ejdana smo videli samo jednom, kada smo saznali da se oženio i dobio dete, a onda se pojavio i u drugom delu filma. Keri i on su se sreli u Dubaiju, pao je i poljubac, a kolumnistkinja je zbog toga potpuno odlepila i odmah htela da se vrati kod muža u Njujork.

S obzirom na to da smo u prvoj sezoni bili svedoci Zverkine smrti, te kako je Keri nastavila dalje, nije neočekivano da se Ejdan zaista pojavi.

Profimedia
Sara Džesika Parker

Kako navodi "Deadline", Džon Korbet bi trebalo da reprizira svoju ulogu u nekoliko epizoda, ali nije poznato na koji način će se odvijati Ejdanova priča.

PR službe HBO Max-a i glumca su odbile da komentarišu ovu vest.

Zanimljivo je da se Ejdan našalio, pred prvu sezonu, da će se pojaviti u nastavku serije, ali kako to nije bio slučaj, sada mnogi nisu sigurni da li će se to zaista desiti. 

Profimedia
Glumačka postava serije "I tek tako"

Podsetimo, u finalu prve sezone, producent podkasta na kom je Keri radila joj je ponudio da započne svoj, a posle razgovora, oni su se u liftu poljubili. Mnogima se ovaj rasplet dopao, te se nadaju da će se njihov odnos razviti, ali ako se Ejdan pojavi, mogao bi da im pomrsi konce.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike