Sara Džesika Parker o sceni koja je mnoge rastužila: Otkrila zašto Keri nije reagovala kada je Zverki pozlilo

16.02.2022

22:15

0

Autor: Marija Mitić

Velika fama nastala je jer Bredšo nije odmah pozvala hitnu pomoć kada je njenom suprugu pozlio, već ga je oko minut netremice gledala i, kažu fanovi - pustila da umre

Sara Džesika Parker o sceni koja je mnoge rastužila: Otkrila zašto Keri nije reagovala kada je Zverki pozlilo
profimedia-0661404365 - Copyright Profimedia

Nastavak serije "Seks i grad", koj nosi naziv "I tek tako..." naišao je na brojne opaske i negativne komentare, a može se reći da većina fanova nije zadovoljna ovim ostvarenjem. Ono što im je najviše zasmetalo svakako jeste sam scenario, i to što glavna muška uloga, Zverka, kojeg tumači Kris Not, umire već u prvoj epizodi.

Velika fama nastala je oko pitanja zašto Keri Bredšo, koju igra glumica Sara Džesika Parker, nije odmah odreagovala kada je njenom suprugu pozlilo u toaletu i pozvala hitnu pomoć, već ga je oko minut netremice gledala i, kažu fanovi - pustila da umre.

24sedam/Profimedia
Kris Not

Iako je ova scena zamisao scenarista i reditelja, Sara je u emisiji "Watch What Happens Live" dala svoje mišljenje na temu zašto se ova scena odigrala baš tako.

Sara navodi da je Keri tada doživela traumatični trenutak zbog čega se "zaledila" od straha i šoka, pa nije bila u mogućnosti da odreaguje.

 - Stalno razmišljam baš o tim, "kritičnim" trenucima, kojih je bilo nekoliko i u prethodnoj sezoni. To je onaj trenutak kada sve staje - počela je Parker.

- Ja mislim da se Keri borila kroz ovaj trenutak i pokušavala da Zverku natera da reaguje. A onda je, znate, došla sebi — reći ću posle otprilike dve do tri sekunde... I onda, naravno, pozvala je hitnu i dobila svu potrebnu pomoć od profesionalaca - objasnila je ona.

Profimedia
Keri i Zverka

Podsetimo, ranije se i sam Kris Not, koji igra Zverku, osvrnuo upravo na ovu scenu, pa dao svoje mišljenje zašto se sve tako odigralo.

- Jedna stvar oko koje smo se složili je ta da bi bilo dobro da to bude neki „Boni i Klajd" momenat. Kada oboje znaju da je kraj.

- Znali smo i da nikako ne bi trebalo da umrem sam u kupatilu. Naprosto je morao da se desi momenat bez ijedne reči, bez nekog „limunada" dijaloga. Samo pogled... I mislim da je King (reditelj) sve to prelepo „spakovao" - dodao je.

Profimedia
Keri i Zverka

- Oboma nam je bilo važno da to bude nekako poetski, a ne da dođe kući i zatekne me. Inače, sve ostalo što ste videli je čista hemija koja vlada između nas, jer se dugo i dobro znamo - zaključio je glumac.

Podsetimo, planirano je da se lik Zverke ipak nađe u poslednjoj epizodi serije "And Just Like That", međutim ekipa koja radi na ovom projektu od toga je odustala, te već snimljene kadrove sa Krisom Notom odlučila da ne emituje, a sve zbog optužbi za silovanje koje su stigle na njegov račun u proteklom periodu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike