Šta bi bilo sa likom Stenforda u seriji "And Just Like That...": Scenaristi otkrili kakav im je bio plan

09.02.2022

20:55

0

Autor: Marija Mitić

Iznenadna smrt glumca usred snimanja sve je promenila...

Šta bi bilo sa likom Stenforda u seriji "And Just Like That...": Scenaristi otkrili kakav im je bio plan
profimedia-0647510049 - Copyright Profimedia

Glumac Vili Garson preminuo je u septembru prošle godine, u toku snimanja nastavka serije "Seks i grad", odnosno nove sezone koja nosi naziv "And Just Like That..."

Zbog njegove smrti producenti i scenaristi su morali da menjaju čitav scenario i tražili su najbezbolniji način da iz nastavka izuzmu lik Stenforda - najboljeg prijatelja Keri Bredšo, koji je bio jedan od omiljenih karaktera.

Kreator nastavka kultne serije "Seks i grad", Majkl Patrik King, u startu je izuzeo ideju da Stenford zaista umire u seriji, te je smislio da putuje i to u Tokio, a povodom svog odlaska Keri i ostalim prijateljicama ostavlja oproštajno pismo.

Profimedia
Vili Garson

 - Ne bih mogao da ti kažem - ne bez plača. I dosta vam je plakanja - napisao je Stenford u pismu, aludirajući na smrt Zverke u prvoj epizodi serije.

Emotivna scena odvija se već u četvrtoj epizodi, a Majkl je otkrio koju je zapravo ideju imao za lik Stenforda u ovom nastavku. King je u intervjuu za "Variety" otkrio da je njegov inicijalni plan bio da Stenforda uhvati kriza srednjih godina. Iako je Stenford uspešan menadžer, trebalo je da počne da paniči zbog svoje dalje karijere.

Profimedia
Vili Garson i Entoni

Još jedna od zamisli kreatora bila je da Stenford počne da se istražuje i na ljubavnom planu, odnosno da traži razvod od svog partnera Entonija.

- Bilo je u planu niz stvarno zabavnih, koketnih, urnebesnih scena s Keri. Ta vrlo specifična hemija koju imaju Keri i Stenford, koja se u potpunosti temelji na jedinstvenosti – opisao je King.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike