Iz drugog dela serije "Seks i grad" izbačene scene sa Krisom Notom: Planirano je da se pojavi u poslednjoj epizodi

24.01.2022

15:01

0

Autor: Marija Mitić

Nakon što su stigle čak četiri optužbe za seksualno uznemiravanje na glumčev račun, scenaristi su promenili odluku

Iz drugog dela serije "Seks i grad" izbačene scene sa Krisom Notom: Planirano je da se pojavi u poslednjoj epizodi
profimedia-0647084310 - Copyright Profimedia

Fanovi serije "Seks i grad" željno su iščekivali njen nastavak, ali su se mnogi istim razočarali. Velikom broju obožavalaca veoma je zasmetalo to što Zverka, kojeg tumači glumac Kris Not, umire u ovoj sezoni, pa su tako pojedini i odustali od gledanja drugog dela ovog ostvarenja koje nosi naziv "And just like that..."

Ipak i pored ovakvih okolnosti, kreatori serije planirali su da se lik Zverke nađe u poslednjoj epizodi, koja će se emitovati ove nedelje, međutim od toga su odustali, te već snimljene kadrove sa Krisom Notom neće emitovati, a sve zbog optužbi za silovanje koje su stigle na njegov račun u proteklom periodu.

24sedam/Profimedia
Kris Not

Glumica Sitnija Nikson, koja u seriji tumači lik Mirande, kratko je za "Entertainment Tonight“  prokomentarisala Notovo uklanjanje iz serije, rekavši:

 - Mislim da smo veoma zahvalni što su devojke skupile hrabrosti da istupe kao žrtve zlostavljanja. Ponosni smo i što smo uspeli da izbacimo te kadrove, a svakako smo ponosni i na našu seriju - kaže glumica.

Profimedia
Sintija Nikson

Scenarista ovog opšte poznatog ostvarenja planirao je, naime, da se lik Zverke pojavi u poslednjoj epizodi i tako obraduje sve njegove fanove, a u vidu prisećanja uspomena njegove ljubavi Keri Bredšo, koju tumači Sara Džesika Parker.

Podsetimo, Krisa Nota su u poslednjih par meseci za seksualno uznemiravanje optužile čak četiri žene. Poslednja koja je s pričom izašla u javnost je kantautorka Lisa Džentil, koja je rekla da ju je glumac nasilno ljubio i dirao u njenom stanu.

Tvrdi da se incident dogodio nakon što je glumca susrela u restoranu Da Marino u centru Menhetna, gde je još jedna žena tvrdila da ju je Not napao.

 Glavne glumice ovog ostvarenja, Sara Džesika Parker, Kristin Dejvis i Sintija Nikson, uputile su ranije javno podršku svim ženama koje su Krisa Nota optužile za seksualno uznemiravanje.

Printscreen / Youtube
Ekipa serije "Seks i grad"

 - Podržavamo žene koje su se javile i podelile svoja bolna iskustva. Znamo da je to moralo biti jako teško izvodljivo i pohvaljujemo ih za to - napisale su glumice u zajedničkom saopštenju na društvenim mrežama. 

Inače, Kris Not reagovao je na ove optužbe rekavši da su sve "lažne".

- Optužbe na moj račun od strane pojedinaca koje sam upoznao tokom godina, čak i decenija, kategorički su lažne. Ove priče su mogle biti od pre 30 godina ili pre 30 dana. "Ne" uvek znači "ne". To je linija koju ne prelazim. Susreti su bili sporazumni i obostrani - rekao je Not koji je od tada ostao bez uloge u jednoj drugoj TV seriji, njegov agent i menadžer je dao otkaz, a nekoliko reklamnih kompanija je prekinulo ugovor sa njim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike