Severinini bivši se urotili protiv pevačice! Kojić sada u inat objavio i fotografiju njenog sina (FOTO)

25.08.2022

19:55

0

Pevačici je mesecima unazad zabranjeno da objavljuje fotografije naslednika, a pratioci su se zapitali kako je to njemu dozvoljeno

Severinini bivši se urotili protiv pevačice! Kojić sada u inat objavio i fotografiju njenog sina (FOTO)
Severina - Copyright Youtube/Regionalna TV ATAImages/A.A.

Bivši partneri Severine Vučković, Milan Popović i Igor Kojić, postali su prijatelji, a to su odlučili i da obelodane na društvenim mrežama. Iako se ranije pisalo da nisu u korektnim odnosima, njih dvojica su zajedničkim fotografijama to demantovali

Najnovija objava Igora Kojića na kojoj pozira sa Milanom i njegovim sinovima je zaintrigirala mnoge, a naročito zbog toga što je objavio fotografiju Popovićevog i pevačicinog sina Aleksandra, što je Severini zabranjeno, pa su se pratioci zapitali, kako je to njemu uopšte dozvoljeno. 

Instagram printscreen/igorkojic
Milan Popović, Igor Kojić

 

- Svako ko je Aleksandrova porodica i moja je, i svako ko je moja porodica i Aleksandrova je. Istina, fali jedna puzla za kompletnu sliku, al' naćićemo je dogodine u punom sjaju - napisao je Kojić u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram, i time stavio sve u rebus.

Ono što je takođe zanimljivo jeste da je Kojić na fotografiji stavio tag "ljubav se ljubavlju vraća" koji koristi njegova bivša supruga Severina.

Mišljenje brojnih korisnika pomenute socijalne platforme jeste da su se Popović i Kojić urotili protiv Severine. 

Instagram printscreen/igorkojic
Igor Kojić, Milan Popović

 

Podsetimo, Igor je pozvao Milana na svoje rođendansko slavlje, a on je tom prilikom poveo svog sina Aleksandra zbog čega mu se Kojić putem Instagrama i zahvalio i tom prilikom obelodanio da ga smatra članom svoje porodice. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike