Igora Kojića napali jer se udružio sa Severininim bivšim, on se sada vadi na pevačicinog sina (FOTO)

25.08.2022

14:15

1

Kako je pojasnio, jedini razlog zbog kog su se on i Popović videli jeste zbog malenog Aleksandra

Igora Kojića napali jer se udružio sa Severininim bivšim, on se sada vadi na pevačicinog sina (FOTO)
Igor - Copyright Instagram printscreen/igorkojic

Opšti haos na društvenim mrežama je izazvalo saznanje da su bivši partneri Severine Vučković postali prijatelji. Naime, Igor Kojić i Milan Popović ranije bili na ratnoj nozi, a sada su se naprasno sprijatelji, pa se još prate i na društvenim mrežama i objavljuju zajedničke fotografije.

Kako je Kojić naišao na osude jer je bivšoj zabio nož u leđa, on se pravda da je ovakav njegov potez samo radi dobrobiti Aleksandra, Severininog i Milanovog sina, koji mu je, kako kaže, prirastao srcu.

Prinstcreen/Instagram/igorkojic
Igor Kojić i Milan Popović

 

Kako su se hejteri okomili na Kojića ističući kako je nepravedno postupio prema Severini, on se vadio da je zbog pevačicinog naslednika, kog on obožava. 

Instagram printscreen/igorkojic
Kojić se pravda da se sprijateljio sa Milanom zbog Severininog sina

- Ljudi, smirite se i spustite loptu! Svi sada svakoga vređamo i pljujemo. Svako ima pravo na svoj život i u njemu radi šta hoće i kako hoće. Da se druži ko sa kim hoće i da ne gleda na ružnu prošlost, nego vedru budućnost. Svi vi koji hejtujete Igora, može samo da znači da ste zbog nečega ljubomorni na njega i njegov život - glasio je jedan od komentara ispod fotografije koju je Kojić objavio, zbog čega su se i drugi pratioci uključili u polemiku: 

- Što bi neko bio ljubomoran na Igora? Meni žao deteta, što ispašta, ni krivo ni dućno. A dva muškarca se udružila protiv jedne žene. Strašno! - bio je komentar drugog pratioca, posle kog Kojić nije mogao da ostane uzdržan: 

- Ispravka: Dva muškarca se udružila da bi se Aleksandar i ja videli što nas je obojicu jako razvelselilo i to ti je jedina istina - dodao je Kojić. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike