Milan Popović udario na Severinu: Ona podmeće laži o mom odnosu sa Kojićem

25.08.2022

16:05

3

Kako je biznismen istakao, on nikada nije bio u neprijateljskim odnosima sa pevačicinim bivšim suprugom

Milan Popović udario na Severinu: Ona podmeće laži o mom odnosu sa Kojićem
pop - Copyright Printscreen Youtube/ Jutarnji program Tv Happy

Igor Kojić je pre dve nedelje napunio 35. godina, a počasni gost na njegovoj rođendanskoj proslavi bio je bivši suprug Severine Vučković, Milan Popović

Prijateljstvo pevačicinih bivših partnera šokiralo je javnost, a onda su se pojavile i spekulacije da je Popović Kojiću za rođendan poklonio skopoceni automobil. 

Milan na ove navode nije mogao da ostane ravnodušan, te je istakao da to nije tačno, a potom i potkačio Severinu govoreći da ona u medije plasira neistinu o njenogovom i Kojićevom odnosu. 

- Nije istina da sam Kojiću poklonio ikakav auto. Poklonio sam mu ikonu. Laži podmeću Severina i njen tim. Igor i ja nikad nismo bili neprijatelji - rekao je biznismen za 24sata.hr.

Instagram printscreen/igorkojic
Igor Kojić, Milan Popović

 

Inače, Igor je danas na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju sa Milanom, a potom objasnio da ga smatra članom porodice. 

ATAImages/Antonio Ahel Printscreen/Instagram/kojic.igor
Igor Kojić, Milan Popović, Severina Vučković

 

- Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dete koje mnogo volim i sa kojim sam proveo prelepe godine, neke veze su prosto neraskidive. Svako ko je Aleksandrova porodica i moja je i svako ko je moja porodica i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako ce biti i vazda. Živeli - napisao je Igor Kojić uz ovu fotografiju ispod koje su se nizali komentari.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike