Igor provocira Severinu! Objavio sliku sa Milanom i poručio: Mi smo porodica, tako će biti uvek! (FOTO)

25.08.2022

12:39

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica još nije reagovala na zbližavanje svoja dva bivša muža

Igor provocira Severinu! Objavio sliku sa Milanom i poručio: Mi smo porodica, tako će biti uvek! (FOTO)
Severina, Igor Kojić, Milan Popović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel Printscreen/Instagram/kojic.igor

Na zaprepašćenje čitave javnosti, bivši muževi Severine Vučković - Milan Popović i Igor Kojić su se sprijateljili. Osim što su se zapratili na Instagramu, oni su sada počeli i da se viđaju, odnosno posećuju.

Naime, Igor Kojić danas se zahvalio Popoviću što je bio gost na njegovom rođendanu, te što je na proslavu doveo i svog sina Aleksandra, kojeg je dobio sa Severinom. Kojić je tom prilikom objavio i fotografiju na kojem je zagrljen sa Popovićem, zbog čega su mnogi šokirani.

Kako je Igor veoma vezan za Aleksandra i bio mu je, dok je bio sa pevačicom, kao drugi otac, njemu je ovaj gest veoma značio, što je istakao i u tekstu ispod ove slike.

 - Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dete koje mnogo volim i sa kojim sam proveo prelepe godine, neke veze su prosto neraskidive. Svako ko je Aleksandrova porodica i moja je i svako ko je moja porodica i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako ce biti i vazda. Živeli - napisao je Igor Kojić uz ovu fotografiju ispod koje se ređaju komentari.

Prinstcreen/Instagram/igorkojic
Objava Igora Kojića na Instagramu

 

 - Tačno mi je žao deteta, - Briši komentare, a kako ćeš sutra od sramote da prošetaš gradom, - Jadno dete sa svima vama, - Jedan beskičmenjak i mlatimu*an, a drugi psiho - glasili su komentari Instagram korisnika. 

Ovim su Igor i Mian potvrdili glasine da su se, očigledno sprijateljili iako imaju istu bivšu suprugu. Sve ovo, međutim, i ne bi bilo tako čudno da Severina nije u jako lošim odnosima sa Popovićem, sa kojim je i na sudu. Njihov loš odnos trajao je i dok je pevačica bila u braku sa Kojićem, te mnogi ovo karakterišu kao izdaju.

Inače, Vučkovićeva se još uvek nije oglašavala povodom toga što su joj se bivši supruzi zbližili. Portal 24sedam pokušao je da stupi u kontakt sa njenim menadžerom, kako bi nam Severina prokomentarisala ova dešavanja, međutim, odgovor nismo dobili do objavljivanja teksta.

Podsetimo, kada su Severina i Igor odlučili da se razvedu, nisu navodili razloge, ali su istakli da će ostati u prijateljskim odnosima, što je sada nakon ovog poteza Igora već upitno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike