Vojaž besni zbog navoda o vezi sa Đinom! Oglasio se pa konačno priznao u kakvom su odnosu (FOTO)

25.08.2022

17:16

0

Autor: Marija Mitić

Mladi reper tvrdi da su njih dvoje samo prijatelji

Vojaž besni zbog navoda o vezi sa Đinom! Oglasio se pa konačno priznao u kakvom su odnosu (FOTO)
đina vojaž - Copyright 24sedam/Instagram_djinadzinovic/YouTube/Kontrašou

Poslednjih dana digla se velika prašina u javnosti navodima o novom estradnom paru. Naime, pokrenute su priče da je reper Mihajlo Veruović Vojaž u vezi sa ćekom Meline i Harisa Džinovića, Đinom, nakon što su objavljivali zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Priče o novoj, navodnoj romansi podgrejane su time što su oni viđeni u javnosti, kako na večeri uživaju u jednom beogradskom restoranu. I iako je većina mišljenja da su sjajan par, Vojaž je danas demantovao navode o vezi sa Džinovićevom.

On se oglasio na Instagramu gde je fanovima odgovarao na pitanja, a jedno se ticalo upravo veze sa Đinom.

"Da li je istina da ste ti i Đina u vezi" - glasilo je pitanje.

- Kratko i jasno - nije. Jako mi je žao što je moj privatni život toliko kompromitovan i toliko se očekuje od njega nešto skandalozno da ispada da ne smem da imam drugaricu ni jednu... Tako je bilo pre tri, četiri meseca sa onom kako su je zvali "Turkinjom" tako je i sad. Pustite me na miru, nemam devojku, ali sam normalan čovek i imam drugarice. Đina je divna osoba sa kojom volim da provodim vreme, ali nadam se da u ovom degenerisanom vremenu neko može da shvati da muško-ženska prijateljstva zapravo postoje i prekinu da seksualizuju sve što vide. Da, "izlazimo u restorane", i da "često smo zajedno", ali smo isključivo prijatelji. A lažima i fikcijama nam samo pravite problem u privatnom zivotu. Naučite da poštujete barem nešto u životu - napisao je Mihajlo evidentno besan zbog svega što se piše u medijima. 

Instagram printscreen/Voyage.mp3
Objava Vojaža na Instagramu

Podsećanja radi, kada je mladi "par" viđen u Zemunu, oglasio se izvor domaćih medija koji je potvrdio da su oni u javnosti razmenjivali poljupce i zagrljaje.

- Mihajlo i Đina su sve vreme navodno bili izuzetno bliski, a da je njihov odnos više nego prijateljski, videlo se po tome što su prvo šetali zagrljeni po Zemunu, a u jednom trenutku su se prepustili i strastima i sočnim poljupcima, i to dok su gledali jato labudova u reci. Svima koji su se te noći zatekli na Gardošu bilo je jasno da su njih dvoje u vezi, daleko je to od prijateljstva - kazao je izvor i dodao:

Printscreen TikTok/ Djinadzinovic
Đina i Vojaž

- Posle romantične šetnje oni su, držeći se za ruke, došli u restoran. Sedeli su jedno pored drugog, često su se grlili, a u jednom trenutku pao je i poljubac. Bili su baš opušteni, jer je lokal bio skoro prazan. Posle večere, zagrljeni su otišli, sve vreme se smeškajući jedan drugom - rekao je tada izvor.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike