Zbog jednog snimka su svi pomislili da je Vojaž u šemi sa ćerkom Harisa Džinovića: Ona se odmah oglasila (FOTO)

18.08.2022

18:08

0

Autor: Marija Mitić

Mnogima su popularni tinejdžeri delovali prisno

Zbog jednog snimka su svi pomislili da je Vojaž u šemi sa ćerkom Harisa Džinovića: Ona se odmah oglasila (FOTO)
đina vojaž - Copyright 24sedam/Instagram_djinadzinovic/YouTube/Kontrašou

Ćerka Harisa Džinovića, Đina, jedna je od najpopularnijih tiktokerki, bar kada je reč o deci slavnih roditelja. Kako je izrasla u pravu lepoticu, svi su se, nakon što je raskinula dugu vezu sa fudbalerom Andrejom Đurićem, pitali da li je sama ili ponovo zaljubljena.

Glasine da ima novog dečka podgrejali su snimci koje je Đina podelila upravo na TikToku, a na kojima je u krevetu sa našim pozatim reperom. Reč je o Mihajlu Veruoviću Vojažu, i svi su pomislili da je ovo dvoje mladih uplovilo u novu ljubavnu romansu.

Ipak, Džinovićeva je brže bolje dala obrazloženje, koje je napisala u okviru narednog posta.

- Bata i seka. Imam dečka, Mihajlo mi je brat - napisala je Đina i ujedno, nažalost svih tinejdžera, otkrila da ima novog dečka.

Podsetimo, Đina Džinović bila je u vezi sa fudbalerom Andrejom Đurićem neko vreme, a njih dvoje su raskinuli početkom jula. Naslednica istaknutog pevača otkrila je tada da ljubav između nje i Andreja još uvek postoji, ali da sada "nije vreme za njih".

Instagram screenshot / djinadzinovic
Đina Džinović

- Naravno da se volimo i uvek ćemo se voleti. Andrej je najbolja duša koju ja poznajem i toliko ga poštujem, cenim i volim. Ne mogu da opišem koliko mu se divim - počela je Đina, pa dodala:

- On je u svakom smislu jedini čovek za mene. Trenutno nije momenat za nas. Ovo ne znači da se mi nećemo jednog dana, bilo za četiri, pet meseci ili godinu, dve godine da se vratimo jedno drugome - napisala je tada Đina na društvenim mrežama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike