Vojaž i Đina Džinović uslikani u prisnom odnosu: Grlili se, pao i poljubac (FOTO)

23.08.2022

20:46

1

Na društvenim mrežama se povela polemika da su zajedno

Vojaž i Đina Džinović uslikani u prisnom odnosu: Grlili se, pao i poljubac (FOTO)
đina vojaž - Copyright 24sedam/Instagram_djinadzinovic/YouTube/Kontrašou

Mihajlo Veruović Vojaž je početkom prošle godine raskinuo vezu sa pevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom, a od tog trenutka javnost intrigira njegov ljubav život. Mediji su ga često povezivali sa mnogim lepoticama.

Kako je poslednjih meseci veoma blizak sa ćerkom Harisa i Meline Džinović, Đinom Džinović, na društvenim mrežama je počelo da se spekuliše da su njih dvoje zajedno.

Prema pisanju domaćih medija, par je tokom prethodne večeri viđen kako se šeta i ljubi na Gardošu, a u prilog tome govore i snimci koje su oboje objavljivali na Instagramu. 

 

Naime, iako je Đina nedavno istakla da su ona i Vojaž kao "bata i seka" i da već ima dečka, čini se da ipak nije tako.

Prema rečima izvora, Mihajlo i Đina su sve vreme navodno bili izuzetno bliski, a da je njihov odnos više nego prijateljski, videlo se po tome što su prvo šetali zagrljeni po Zemunu, a u jednom trenutku su se prepustili i strastima i sočnim poljupcima, i to dok su gledali jato labudova u reci. Svima koji su se te noći zatekli na Gardošu bilo je jasno da su njih dvoje u vezi, daleko je to od prijateljstva - kazao je izvor i dodao:

 

Posle romantične šetnje oni su, držeći se za ruke, došli u restoran. Sedeli su jedno pored drugog, često su se grlili, a u jednom trenutku pao je i poljubac. Bili su baš opušteni, jer je lokal bio skoro prazan. Posle večere, zagrljeni su otišli, sve vreme se smeškajući jedan drugom - kaže izvor za domaće medije. 

Podsetimo, nedavno je Đina na Tik Toku objavila zajednički snimak iz kreveta zbog čega su mnogi pomislili da su njih dvoje u vezi, ali se ona tada pravdala kako ima dečka i da Mihajla gleda kao brata.

- Bata i seka. Imam dečka, Mihajlo mi je brat - naglasila je tada Đina, koja je donedavno bila u vezi s mladim fudbalerom Crvene zvezde Andrejem Đurićem.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike