Zbog kiše pomeren Belgrade Music Week! Organizatori objavili novi program

24.08.2022

13:29

0

Izvođači će ostati isti

Zbog kiše pomeren Belgrade Music Week! Organizatori objavili novi program
LiveProduction1Ceca12032022-3544 - Copyright Promo/ Sky Music

Zbog obilnih padavina u prethodnih nekoliko dana, koje su onemogućile pravovremenu pripremu Belgrade Music Week festivala i najavljenog nevremena, organizatori su odlučili da u dogovoru sa gradskim službama, program prve festivalske noći sa četvrtka pomere na nedelju 28. avgusta, te će tako ova manifestacija biti održana od 26. do 28. avgusta, umesto, kako je prvobitno planirano, od 25. do 27. avgusta.

Program najavljen za petak i subotu ostaje nepromenjen, dok će izvođači koji je trebalo da se pojave u četvrtak (Cobi, Rasta, Angelina, Sara Jo i Inas) nastupiti u nedelju, 28. avgusta.

Skymusic photo team
Music Week

Od petka se očekuje stabilizacija vremenskih uslova i sve prognoze predviđaju sunčano vreme, uz visoke dnevne temperature i vedre i tople noći u prestonici.

Svi festivalski fanovi koji su kupili jednodnevne ulaznice za prvo veče festivala, odnosno za četvrtak, moći će da refundiraju novac, ukoliko nisu u mogućnosti da dođu na festival u nedelju. Više informacija o proceduri povrata novca može se pronaći na sajtu musicweek.rs i društvenim mrežama festivala.

Četvrto izdanje Belgrade Music Week festivala biće održano od 26. do 28. avgusta na Ušću, kada će nastupiti neke od najvećih regionalnih zvezda današnjice, dok će program uz izmene izgledati ovako:

U petak, 26. avgusta nastupiće Nući, Vojaž, Crni Cerak, Gazda Paja, Zera, Korona i Rimski, Đekson i Coja i Indodjija. U subotu na scenu izlaze Relja, Devito, Teodora i Nikolija, a u nedelju, 28. avgusta, očekuju se nastupi Cobija, Raste, Sare Jo, Angeline i Inas.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike