Coby ganuo svoje "južnjake" novom pesmom: Otkrio šta mu kažu kada ga sretnu u rodnom Prokuplju (VIDEO)

04.09.2021

15:55 >> 15:20

0

Autor: Marija Mitić

Reper je uoči svog nastupa na sinoćnjem Music Weeku otkiro koji su mu dalji planovi, kao i da priprema dve dueta

Coby ganuo svoje "južnjake" novom pesmom: Otkrio šta mu kažu kada ga sretnu u rodnom Prokuplju (VIDEO)
Copyright Coby, Foto: A.A./ ATAImages

Jedan od naših najpopularnijih repera, Slobodan Veljković Coby nastupio je sinoć na prvoj večeri Music Week festivala.

Ovom prilikom poznati izvođač i autor, koji probija granice slušanosti sa svoje dve nove pesme koje je nedavno objavio, “Odakle sam ja” i “Septembar”, govorio je za brojne prisutne medijske ekipe uoči svog nastupa.

Za ekipu 24sedam Coby je otkrio da nije očekivao ovoliko veliki odjek što se tiče novih pesama, posebno pesme “Odakle sam ja” koja je ganula sve Srbe, a posebno Cobijeve “zemljake” sa juga naše zemlje.

Cobi, ATAImages/ Antonio Ahel

– Nisam to očekivao, jer neko vreme nisam objavljivao svoje pesme, ali eto, hvala ljudima što su se “primili” na to što sam sada izbacio. Biće još stvari.

Spot je sniman u Prokuplju, odakle sam ja i selu pored Leskovca, Razgojna. Super je odziv za tu pesmu. Na jug odlazim često jer su mi roditelji još uvek tamo, tako da povremeno odem – rekao nam je Coby kojeg smo potom upitali šta mu kažu meštani Prokuplja kada ga tamo sretnu.

Coby, Foto: A.A./ ATAImages

– Na ulici mi uglavnom kažu “Pogodio si nas sa ovom pesmom”, kaže Coby kroz zadovoljni osmeh, a potom otkriva da li će napraviti trilogiju pesme “Odakle sam ja” i time ispuniti želju mnogobrojnim fanovima.

Coby, Foto: A.A./ ATAImages

– Pa, ne znam još uvek. Videćemo kako se dalje bude razvijala slušanost ove pesme. Trenutno istražujem muziku, probijamo granice! Spremam duet sa Ivanom Kurtićem. Snimio bih i sa Karleušom, što da ne, a sa Anom Nikolić treba samo da dovršimo projekat – istakao je Coby, a šta nam je još rekao pogledajte u sledećem video prilogu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike