Završen Music Week festival: Ovi nastupi će se još dugo prepričavati! (FOTO)

05.09.2021

18:08 >> 18:14

0

Autor: Marija Mitić

Na impozantnoj festivalskoj bini na Ušću nastupili su Jelena Karleuša, Cobi, Senida, Lexington, Vojaž, Edita, Gazda Paja, Angellina i mnogi drugi

Završen Music Week festival: Ovi nastupi će se još dugo prepričavati! (FOTO)
Copyright Foto: Live Productin/Skymusic

Treći po redu Belgrade Music Week festival uspešno je završen! Nastupi najvećih regionalnih pop, trap i hip-hop zvezda na Ušću još dugo će se prepričavati i pamtiti energija koju su izvođači i publika razmenili posle puno vremena.

Zvezde nisu krile uzbuđenje u izjavama pre i posle posle nastupa, a emocija publike nije izostala: dve festivalske večeri pokazale su koliko su muzika i zabava nedostajale svima u prethodnom periodu.

Pročitajte još:

Edita Aradinović, Foto: Live Productin/Skymusic

Poznat po vrhunskoj produkciji, Music Week festival i ovog puta nadmašio je i svoja prethodna izdanja. Na impozantnoj festivalskoj bini na Ušću, širokoj 20m i dugačkoj 14 metara, nastupili su: Jelena Karleuša, Cobi, Senida, Lexington, Vojaž, Edita, Gazda Paja, Angellina i mnogi drugi.

Katarina Kaya Ostojić, Foto: Live Productin/Skymusic

Cobi, Angellina i Tara premijerno su izveli svoje nove pesme pred beogradskom publikom na Ušću, a Cobiju je na bini uručeno i jedno priznanje – nagrada HIT Music Week 2021, koju su mu dodelili slušaoci HIT fm radija za pesmu “Leto je”.

Foto: Live Productin/Skymusic

Dugo iščekivani nastup Jelene Karleuše, koji je držan u strogoj tajnosti do poslednjeg momenta, oborio je s nogu sve prisutne na Ušću. Spektakl na svetskom produkcijskom nivou koji potpisuje Skymusic, sa 400m2 LED ekrana, laserima, pirotehnikom i do sada neviđenim scenografskim elementima, podigao je lestvicu domaćeg šoubiznisa za stepenik više.

Pročitajte još:

Jelena Karleuša, Foto: Live Productin/Skymusic

Jelena Karleuša, Foto: Live Productin/Skymusic

Za potrebe Karleušinog nastupa menjan je kompletni dizajn bine, a pop diva se pojavila na stepenastoj piramidi visokoj 2 metra, dugačkoj i širokoj po 6 metara.

Jelena Karleuša, Foto: Live Productin/Skymusic

Tokom Jeleninog nastupa koji je trajao sat i po vremena, kao specijalna gošća pojavila se Sara Jo koja je svojim pevačkim i plesnim performansom dovela atmosferu do usijanja.

Jelena Karleuša i Sara Jo, Foto: Live Productin/Skymusic

Završnicu Music Week-a obeležio je nastup evrovizijske senzacije, grupe Hurricane, a letnja festivalska sezona u Beogradu uspešno je okončana.

Kakva je atmosfera vladala na ovogodišnjem Belgrade Music Week-u pogledajte u galeriji.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike