Angellina, Tara i Cobi premijerno izvode nove pesme sutra na Music Week-u

02.09.2021

18:25 >> 18:06

0

Autor: Marija Mitić

Spektakl, popularni izvođači, atraktivna scenografija, svetska produkcija – to je ono što očekuje posetioce Belgrade Music Week festivala sutra na Ušću

Angellina, Tara i Cobi premijerno izvode nove pesme sutra na Music Week-u
Copyright Foto: Promo

Nekoliko premijera najnovijih pesama, atraktivna scenografija, svetska produkcija – to je ono što očekuje posetioce Belgrade Music Week festivala sutra na Ušću. Neće izostati ni lepo i toplo vreme, tako da nam predstoji jedan nezaboravni letnji vikend!

Cobi je još ranije najavio da će premijerno izvesti svoju još neobjavljenu numeru, kojoj nije želeo da otkrije ni naziv, a osim nje, po prvi put će uživo izvesti i svoju pesmu “Septembar” koja je izašla juče, kao i pesmu “Odakle sam ja”, koja je izašla krajem avgusta.

Foto: Promo

Angellina takođe priprema jednu premijeru za publiku Music Weeka: reč je o njenoj novoj pesmi “Origami”, a premijeru pesme na beogradskom Ušću najavila je i Tara, čija nova numera nosi naziv po njenom imenu – “Tara”.

Na grandioznoj festivalskoj bini Music Week-a, dimenzija 20×14 metara, prve festivalske večeri nastupiće još i Vojaž, Nucci, Senida, Gazda Paja, Devito, Anna Lazarević i DJ Mike Ride.

 

Skymusic najavljuje vrhunsku svetsku produkciju, sa binom na kojoj će biti postavljeno 400m2 LED ekrana, kao i preko 300 rasvetnih uređaja, uz neizostavne lasere i laser barove. Kombinacija najsavremenijih zvučnih Sistema Meyer Sound Leo i Meyer Sound Milo, raspoređenih na čak 8 pozicija, omogućiće savršeni zvuk u svakom kutku festivalskog prostora u parku Ušće.

Foto: Promo

Ulaznice za festival poskupljuju večeras u ponoć. Osim na već postojećim prodajnim mestima, ulaznice za festival od sutra će biti moguće kupiti i na samim ulazima, od 18h do 2h posle ponoći. Svaku ulaznicu neophodno je aktivirati uz pomoć besplatne eFinity mobilne aplikacije.

O uslovima za ulazak na festival i propisanim merama pročitajte na oficijalnom sajtu Music Weeka – musicweek.rs.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike