Vojaž priznao da je gej?! Isplivao snimak gde govori o svom seksualnom opredeljenju! (VIDEO)

22.08.2022

11:45

4

Reper je iznenadio sve onim što je izgovorio u klipu koji kruži društvenim mrežama

Vojaž priznao da je gej?! Isplivao snimak gde govori o svom seksualnom opredeljenju! (VIDEO)
VOYAGE - Copyright 24sedam/Danica Božović

Mihailo Veruović Vojaž postao je poznat domaćoj javnosti kada je sa svojom tadašnjom devojkom Anđelom Ignjatović Breskvicom počeo da objavljuje pesme, koje su brzo postale hit kod domaće publike.

Posle raskida, o čemu ni jedno ni drugo nisu želeli da pričaju niti otkriju razlog zašto se desio, je svako nastavio svojim putem, a Vojaža su često prozivali zbog seksualnog opredeljenja. Naime, na društvenim mrežama su često pisali da je Vojaž zapravo gej, te da je veza sa Breskvicom bila farsa. 

Antonio Ahel/ATAImages
Mihailo Veruović Vojaž

Na Tviteru se sada pojavio snimak na kom Vojaž otkriva da je gej!

- Pa ja sam gej, to svi znaju. Šta je problem? - rekao je Vojaž u snimku.

Nije poznato u kom kontekstu i kada je nastao ovaj snimak, a Vojaž je već jednom prilikom podržao LGBT+ zajednicu.

- Ja mislim da, brate, ako se ljudi vole, to je najvažnije i realno, koga boli ku*ac ko je kakve seksualne orijentacije. Dok god je neko dobar čovek - dobrodošao je i podržavam apsolutno sve koji ne ugrožavaju druge. Dakle, podržavam apsolutno svakoga na svetu ko radi nešto ili se pronalazi u nečemu što ne ugrožava nekog drugog - istakao je Vojaž.

Ispod snimka na Tviteru krenuli su da se nižu komentari, a jedan od njih bio je "Nucci likes this" što bi u prevodu značilo da se Nućiju, Vojaževom kolegi, sviđa ovaj snimak. I on je bio meta ovih komentara, a mnogi spekulišu da su njih dvojica zajedno.

Prošle godine u januaru je kao bomba odjeknula vest da su Vojaž i Breskvica raskinuli, što je rastužilo i razočaralo njihove fanove. Od tada Vojaž o privatnom životu ne priča, a spekulisalo se i da je u vezi sa jednom turskom influenserkom.

Printscreen Youtube/ generacijazed
Anđela Ignjatović Breskvica

Međutim, on je to demantovao, a u poslednje vreme često je odgovarao na pitanja svojih pratilaca na svom nalogu na Instagramu, gde je glavno bilo da li je u vezi, na šta je on uvek kratko odgovarao "Ne".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike