Ubistva su uticala na njega i porodicu! Vojaž pravi dokumentarac o traumatičnom detinjstvu: Te scene lede krv u venama (VIDEO)

26.06.2022

06:45

1

Reper je u intervjuu za 24sedam ispričao i da je svojim članovima porodice obezbedio po jednu nekretninu, pa otkrio i da li ima dužnike na estradi

Ubistva su uticala na njega i porodicu! Vojaž pravi dokumentarac o traumatičnom detinjstvu: Te scene lede krv u venama (VIDEO)
VOYAGE - Copyright 24sedam/Danica Božović

Mihajlo Veruović Vojaž polako ali sigurno osvaja srca svih generacija. Osim što je uspešan u muzici, on je dobio i važan angažman u svetu glume, a radi i na snimanju sopstvenog filma, koji ima veoma tešku pozadinu

Kako je ekipa 24sedam saznala, film će se bazirati na istinitim činjenicama. Kao neko kome je otac bio telohranitelj i ranjen tokom atentata na pokojnog premijera Zorana Đinđića, film će pratiti i dokumentovani snimci, a biće prikazan i beg njegove porodice za Francusku i susretanje sa raznoraznim preprekama, o čemu je dosad veoma kratko govorio za medije. 

ATAImages/ M.S.
Vojaž

 

U emotivnom intervjuu za naš portal, Vojaž je ispričao šta smatra svojim najvećim uspehom, kako teku pripreme za film i kakvu ulogu ima njegov otac u svemu tome.

Postigao si veliki uspeh u svetu muzike, ušao si i u glumačke vode, a radiš i na filmu o svom žovotu. Šta smatraš vrhuncem svoje karijere, sa ove tačke gledišta?

 - To što sam uspeo da kao neko ko je delio parče hleba sa svojim bratom, uradim to da svaki član moje porodice ima neku nekretninu i ne brine ni o čemu. Dakle, ispunio sam snove svoje porodice. To što moja porodica vidi sigurnost u meni, to je moj najveći uspeh. 

Mihajlo Veruović Vojaž, Foto: 24sedam/ Danilo Krša
 

 

Ako ti se osladi gluma, da li bi se odrekao svoje prvobitne profesije?

- Ne verujem da će se to ikada desiti, jer sam ja potekao iz muzike. Moj način izražavanja je muzika, ali novu strast sam našao u glumi. Možda mi je trenutno veći hajp u glumi, jer je to nešto novo za mene, ali muzika mi je baza svega. 

Rekao si da ćeš kroz film svima rasvetliti svoje detinjstvo upravo zbog atentata na premijera. Koliko emotivno doživljavaš to što se ponovo vraćaš u taj period?

- Ne proživljavam sada sve to. Taj scenario se ne piše, on se događa. To će biti jedan dokumentovani film sa stvarnim momentima iz mog života. Počeci su vezani za političku pozadinu ove države, ubistva koja su se desila. Kako je sve to uticalo na moju porodicu i mene, do toga kako sam ja ušao u muziku i kako sam ja završio. Film će izaći onog momenta kada ja budem ispunio svoj glavni cilj. 

Printscreen Kontrašou
Vojaž

 

Koliko je tvoj otac uključen u sve to? U kojoj meri ti pomaže, prepričavanjem, finansijski ili ipak nešto treće?

- Malo je nezahvalno da pričam o svemu tome. Cela ta koncepcija je iz očiju jednog deteta. Kako sam ja to shvatio to političko ubistvo i kako je to uticalo na mene. Kako sam ja postao ovo što jesam. Tema je mnogo dublja od samog prepričavanja, jer smo mi to preživeli. Trudim se da iz toga izvučem sve najbolje, da učinim sve što je do mene, da taj dokumentarac ima srećan kraj. 

Kako teku pripreme, dokle se stiglo sa scenarijom?

- Sada smo došli do toga da sam popularan. Priču prati ovo što sam ja sada. Ništa se neće dodavati i oduzimati. Jedan realan film bez ikakvih začina. 

Da li to znači i da će tvoj ljubavni život biti prikazan u filmu?

- Apsolutno. 

Da li ćeš ti imati glavnu ulogu?

-  To neće biti igrani film. To je film iz spojenih dokumentovanih snimaka. Od našeg bežanja u Francusku, našeg života tamo, druženja sa ljudima. Biće scena koje će u ljudima zalediti krv u venama, taj neki deo i pozadina mog života koju niko ne zna i ako bih vam ja sada pričao, ne biste mi verovali. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Vojaž

Iako si mlad, imao si priliku da radiš sa brojnim velikim imenima? Da li ti je neko ostao dužan?

- Nije meni niko ostao dužan. Ne volim da imam dužnike, to je isto teret. Svakom sam tu da pomognem da učinim, negde se to meni zapisuje. 

Sa kim bi radije snimio duet, sa Jelenom Karleušom ili sa Acom Lukasom?

- U, Aca kida. Sa Lukasom bih sigurno radio. On je pop više, folker. Aca je urbana legenda. On je način života. Voleo bih da napravimo nešto dobro, da bude komercijalno i zanimljivo. 

Nući i ti ste prijatelji, mrtva trka je ko je bolji u trendingu. Da li je postojao rivalitet među vama u nekom trenutku?

M.M./ATAImages
Vojaž i Nući

 

- Ma ne postoji! Nući je bolji. Ja se ne takmičim ni sa kim. On mi je jedan od najboljih drugara, želim mu sve najbolje. Kada njemu ide dobro, meni je srce puno. Reći ću vam da sprema ozbiljnu stvar, evropski veliku. Ne zna da sam vam ovo rekao, verovatno će da me ubije zbog ovoga. Svaki njegov uspeh doživljavam kao svoj, jer smo zajedno krenuli. 

O čemu smo još razgovarali sa Vojažom, koga je pominjao i u kom kontekstu, pogledajte u video snimku ispod. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike