Ovako izgleda sestra Lidije Vukićević: Mnogi nisu znali da postoji, a u ovome su slične (FOTO)

18.08.2022

09:39

0

Njena sestra je otmena dama koja se ne eksponira u javnosti

Ovako izgleda sestra Lidije Vukićević: Mnogi nisu znali da postoji, a u ovome su slične (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Lidija Vukićević je već dugo na javnoj sceni, pa je normalno da ljudi znaju šta radi, čime se bavi, sa kim je stvarala porodicu, da li se razvela i slično. No, s druge strane, glumica se trudi da ne daje baš sve na tacni, pa tako mnogi nisu znali da ima rođenu sestru.

Marina je velika podrška Lidiji u životu i karijer, a glumica ne otkriva previše o članovima porodice. No, jednom prilikom je podelila sestrinu fotografiju, te su tako svi mogli da vide kako izgleda.

ATAImages/ A.A.
Lidija Vukićević

Iako ne liče previše, sličnost koju dele je kovrdžava kosa, iako Lidija malo više prednjači u tome. Koliko je voli, glumica je pokazala rečima koje je napisala pored sestrine fotografije.

- Sestra-imenica bez zamenice. Hvala ti što me podržavaš kad nisam u pravu, hvala ti što me štitiš i činiš me jakom. Hvala što me teraš na smeh kad se mrštim, hvala što me vratiš na pravi put kada izgubim mapu. Hvala što si uvek tu. Volim te - napisala je Lidija uz fotografiju ove graciozne dame.

 

 

Marina se, inače, ne eksponira u javnosti, tako da je nepoznato čime se bavi, ali ono što se da zaključiti po fotografiji jeste da, kao i njena sestra, vodi računa o svom izgledu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike