Crni bikini malo toga ostavlja mašti: Lidija Vukićević kao morska sirena (FOTO)

07.08.2022

18:42

0

Glumica i za potrebe posla mora u bazen

Crni bikini malo toga ostavlja mašti: Lidija Vukićević kao morska sirena (FOTO)
lidija vukicevic (2) - Copyright Printscreen Instagram/vukiceviclidija

Lidija Vukićević važi za jednu od najzgodnijih žena u Srbiji, a godine joj ništa ne mogu. Čini se da se ne menja, a to neretko i pokazuje na društvenim mrežama.

Ona je sada objavila fotografije sa bazena, a crni bikini istakao je njene atribute. Ovog puta nije "uživala", s obzirom na to da radi na novoj seriji, te da je brčkanje u bazenu bilo deo scene.

"Boginjo savršena", "Kao morska sirena", "Moja kraljica" - samo su neki od komentara koje je Lidija dobila ispod objave.

Lidija je, inače, nedavno napunila 60 godina, a mnogi kažu da je kao vino, što je starija to je bolja.

- Veoma mi znače rođendani, Bog nam je dao da možemo da slavimo. Slavim život jer koliko ima ljudi, a znamo da ne mogu da slave, jer su po bolnicama. Kako slavu, tako i rođendan provodim isključivo sa ljudima koje volim i koji mi znače u životu. To je svrha slavlja, a ne da se pozove milion ljudi, muzika i da se pravi cirkus i neko vašarsko veselje - ističe glumica kojoj pitanje o godinama nikada nije smetalo:

Instagram printscreen/vukiceviclidija
Lidija Vukićević

- Naravno da mi nisu smetala ta pitanja, zato što ljudi su tu površni. Godine su broj, to je jedno, a način kako živite, energija to je potpuno nešto drugo. U Engleskoj jednoj drami, sahranili su momka od dvadeset i nešto godina, a on je rekao „napišite na mom grobu, preminuo sa osamdeset i šest“. To je sve kako se osećate, kakvu energiju nosite i koliko ste spremni da koristite svaki trenutak.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike