„Zato nemam o čemu da pričam sa ženama mojih godina!" Lidija Vukićević otvoreno o prijateljstvima

23.07.2022

14:44

0

Glumica je uvek bila više deo muškog društva i ne krije da joj to na kraju dana i odgovara

„Zato nemam o čemu da pričam sa ženama mojih godina!" Lidija Vukićević otvoreno o prijateljstvima
dama_gentelmen_nagrada_11052021_0006 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Lidija Vukićević je nedavno proslavila 60. rođendan, međutim - za nju su godine samo broj i nikako tome ne daje na značaju. Za sebe kaže da je veoma poletna i da tek očekuje da joj se dogode mnoge lepote, dok ne bi isto mogla da kaže za većinu žena svojih godina.

Svakako, tokom života je mahom bila deo muškog društva i to joj, na kraju dana, najviše i odgovara.

- Ne družim se mnogo sa ženama, a jedan od razloga je što nisam od onih koje pomirljivo klimaju glavom na sve što im prijateljica kaže. Nekada sam prilično surova u komentarima, rekla bih realna, ali nije svako spreman da čuje istinu - objasnila je, pa nastavila:

- Drugo, žene mojih godina već odustaju od sebe i ja ne znam o čemu bih sa njima razgovarala. Ja sam stalno poletna i imam očekivanja da će mi se desiti najlepšte stvari koje mi se još nisu dogodile - istakla je Lidija, koja se najčešće vodila parolom „Koliko bismo bili stari kada ne bismo znali koliko imamo godina".

- Ja sam jedno veliko dete koje nikada neće odrasti. Srećna sam što i danas umem da se obradujem malim stvarima. Život je da se živi, a ne da se osvrćemo na propuštene prilike. Kada se dobro osećate u svojoj koži, možete reći da ste uspeli - poručila je glumica, prenosi „Hello".

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike