Oglasila se žena u čiju kuću je udarila En Hejč: Cela situacija je tragična!

16.08.2022

15:43

0

Prednji deo njenog doma se zapalio, kao i automobil glumice

Oglasila se žena u čiju kuću je udarila En Hejč: Cela situacija je tragična!
En Hejč - Copyright Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File

Glumica En Hejč preminula je pre četiri dana, kada je isključena sa aparata za održavanje života. Ona je doživela tešku saobraćajnu nesreću, kada je automobilom udarila u kuću.

Automobil, ali i kuća su se zapalili, a šteta je bila ogromna. Sada se oglasila žena koja je vlasnica kuće u koju je En udarila.

Photo by Taylor Jewell/Invision/AP, File
En Hejč

- Vest o odlasku En Hejč je poražavajuća. Njena porodica, prijatelji, deca posebno, pretrpeli su veliki gubitak i moje srce je uz njih - istakla je Mišel u videu, pa nastavila:

- Cela ova situacija je tragična i zaista sam bez reči. Šaljem ljubav svima koji su uključeni.

Mišel je, inače, u trenutku kada se dogodila nesreća, bila u zadnjem dvorištu, sa druge strane kuće. Zadobila je lakše povrede dok je pokušavala da spasi svoje ljubimce iz zapaljene kuće. 

Ranije je podelila video u kom se zahvalila svima koji su joj pružili podršku i slali lepe reči.

Osnovana je i stranica za pomoć u vidu novca za Mišel, a do sada je prikupljeno 150.000 dolara.

Porodica En Hejč izdala je saopštenje nakon što je glumica isključena sa aparata za održavanje života, te u u njemu istakli da će njeni organi biti donirani, kao što je želela.

- Izgubili smo blistavu svetlost, ljubaznu i najradosniju dušu, majku koja voli i odanog prijatelja. En će jako nedostajati, ali ona živi kroz svoje prelepe sinove, svoj kultni rad i svoje strastveno zalaganje. Njena hrabrost je to što uvek stoji u svojoj istini, šireći svoju poruku ljubavi i prihvatanja, nastaviće da ima trajan uticaj - pisalo je u saopštenju porodice.

Glumica je, prema zakonima Kalifonije, proglašena mrtvom krajem prošle nedelja, ali je ostala na aparatima za održavanje života da bi njeni organi mogli da budu donirani.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike