Sinovi En Hejč slomljeni zbog njene smrti: Ostali smo sa dubokom tugom, bez reči...

13.08.2022

08:55

0

Autor: Marija Mitić

Glumica je preminula juče, šest dana nakon stravične saobraćajne nesreće koju je doživela

Sinovi En Hejč slomljeni zbog njene smrti: Ostali smo sa dubokom tugom, bez reči...
En Hejč - Copyright Photo by Taylor Jewell/Invision/AP, File

Glumica En Hejč preminula je juče, 12. avgusta pošto su je isključili sa aparata za održavanje u životu, šest dana posle stravične nesreće u Los Anđelesu koju je doživela.

Nakon ovog strašnog gubitka sada su se oglasili njeni sinovi, potresnim rečima koje slamaju srce.

- Moj brat Atlas i ja smo izgubili mamu. Posle šest dana skoro neverovatnih emocionalnih promena, ostali smo sa dubokom tugom bez reči. Nadam se da će moja mama biti oslobođena bola i da počinje da istražuje ono što volim da zamišljam kao njenu večnu slobodu. Tokom tih šest dana hiljade prijatelja, članova porodice i obožavatelja stavili su mi do znanja da su uz mene. Zahvalan sam na njihovoj ljubavi, kao i na podršci mom tati, Koliju i mojoj maćehi Aleksi koji su i dalje moj oslonac u ovim momentim. Počivaj u miru mama, volim te - rekao je Homer, prenosi "Pipl".

En Hejč/Profimedia
En Hejč

Porodica glumice se takođe oglasila, kada je saopštila:

- Izgubili smo danas najsjajniju svetlost, ljubaznu i najradosniju dušu, ljubaznu majku i odanog prijatelja. En će duboko nedostojati, ali ona živi kroz prelepe sinove, svoj kultni radi i svoje strastveno zalaganje. Njena hrabrost je u istini, širi poruku ljubavi i prihvatanja i nastaviće da ima trajni uticaj.

Podsetimo, glumica En Hejč je zadobila teške opekotine nakon što se svojim autom zakucala u kuću u Los Anđelesu. Automobil se zapalio, kao i kuća, a 59 vatrogasaca je gasilo požar više od sat vremena.

En Hejč/Profimedia
En Hejč

Nije poznato šta je dovelo do ove teške nezgode, ali kako prenose lokalni mediji, Hekova je navodno pre ovog sudara izazvala manji, kada se zakucala u zidić na parkingu. Nedugo zatim, dogodila se stravična nezgoda.

En Hejč poznata je po ulogama u filmskim ostvarenjima "Doni Brasko", "Znam šta si radila prošlog leta", "Šest dana", "Sedam noći", kao i serijama "Kvantiko", "Čikago P.D." ...

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike