Oglasila se policija o saobraćajnoj nesreći u kojoj je život izgubila En Hejč: Istraga se obustavlja

14.08.2022

07:41

1

Autor: Marija Mitić

Konkretan razlog za ovu odluku nije saopšten

Oglasila se policija o saobraćajnoj nesreći u kojoj je život izgubila En Hejč: Istraga se obustavlja
Tan2022-8-6_223939378_0 - Copyright Photo by Taylor Jewell/Invision/AP, File

Vest da je slavna glumica En Hejč doživela tešku saobraćajnu nesreću kao i da je, nažalost, potom podlegla povredama, rastužila je ceo svet. O ovoj nesvakidašnjoj saobraćajki priča se i piše širom sveta, a poslednje što nam dolazi iz Los Anđelesa jeste izveštaj policije.

Naime, kako su saopštili nadležni organi, istraga oko saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubila glumica En Hejč se neće nastavljati.

- Istraga o saobraćajnoj nesreći koja se dogodila petog avgusta u Kaliforniji, a u kojoj je glumica En Heč zadobila kobne povrede, biće okončana nakon jučerašnje vesti da je glumica preminula. Od danas neće biti daljih istražnih napora u ovom slučaju. Sve informacije ili zapisi koji su od nadležnih organa traženi pre ovog preokreta prikupljaće se i dalje i formalno će biti dodati slučaju.

En Hejč/Profimedia
En Hejč

Podsetimo, glumica En Hejč je zadobila teške opekotine nakon što se svojim autom zakucala u garažu dvospratne kuće u Los Anđelesu. Automobil se zapalio, kao i kuća, a 59 vatrogasaca je gasilo požar više od sat vremena.

Nije poznato šta je dovelo do ove teške nezgode, ali kako prenose lokalni mediji, Hekova je navodno pre ovog sudara izazvala manji, kada se zakucala u zidić na parkingu. Nedugo zatim, dogodila se stravična nezgoda.

Ono o čemu takođe bruje tamošnji mediji, jeste da je glumica navodno bila pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike