„Dva šrafa u kuku mi ostaju za ceo život!" Sandra Čaprić posle operacije: Sad idem u drugu bolnicu! (FOTO)

10.08.2022

07:10

0

Pevačica je na Zlatiboru pala s kvada, pa zadobila teške povrede

„Dva šrafa u kuku mi ostaju za ceo život!" Sandra Čaprić posle operacije: Sad idem u drugu bolnicu! (FOTO)
zadruga_zurka_11072022_0143 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sandra Čaprić je puštena iz bolnice posle operacije koja joj je bila neophodna zbog povreda koje je zadobila kada je na Zlatiboru nedavno pala sa kvada. Uzimajući u obzir to koliko su bile ozbiljne, pred njom je dug oporavak, a šrafovi u kuku - ostaće joj za ceo život. 

- Mislila sam u jednom trenutku da ja uopšte nisam ni živa, jer sam tad izgubila svest i kako sam se vratila sebi, u toj sekundi kad sam osetila bol i videla krv, samo sam pitala jel sam živa - počela je bila svoju priču Sandra za „Pink.rs", pa nastavila o tome šta joj se sve izdešavalo. 

- Posledice će svakako ostati... Dva šrafa imam u kuku, koji ostaju doživotno. Imaću papir koji ću nositi na svakom aerodromu, jer će biti „bip-bip". Butna kost, to bi trebalo sve da se spoji, ključnu kost sam gore polomila i sa ovim tek treba da se suočim. Te mašnice ja inače ne nosim, ali imam 15 šavova na glavi - objašnjavala je ona, dotakavši se i toga kako skriva svoje povrede i na objavama u okviru Instagram „storija". 

Sandra Čaprić, Instagram screenshot / sandracapric_official
 

Sandra je, prema napisima medija, dva puta operisana - ušivali su joj glavu, slomljena joj je butna kost i ključna kost, a kuk joj je bio iskočio iz ležišta. Na dalje lečenje je puštena iz klinike na Banjici, u Beogradu, odakle ju je osoblje izvezlo sa sve krevetom. 

Tek zatim je smeštena u automobil, kojim je upravljala njena sestra. 

- Dragi moji, hvala svima na podršci, operacija je dobro prošla, bolovi su nenormalni i težak je i dug oporavak... Volim vas - poručila je bila ona, preneo je „Blic", ali je uprkos svemu imala osmeh na licu. 

„Osećam se polomljeno, izlomljeno..."

- Vozim godinama i kvadove i motore i kola i sve. Taj dan sam nešto osetila, da ne želim da vozim brzo i govorila sam neću, hoću polako, pustite me, hoću da vozim polako. I oni: „Babo jedna" i, međutim, kako smo se vozili, bila je uzbrdica, dečko je bio sa mnom, malo se propeo, tu je dodat i gas, prevrnuo se na mene i pao je - prisećala se u razgovoru za ružičaste medije.

- Osećam se polomljeno, izlomljeno, ali mnogo sam srećna što idem u moj kraj, iako naravno idem u drugu bolnicu... Opet, to je moj grad - dodala je pred odlazak u Ivanjicu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike