Potresne scene! Čaprićeva posle dve ozbiljne operacije ovako svakodnevno mora da vežba: Lekari je drže sve vreme (VIDEO)

10.08.2022

17:48

0

Posle pada s kvada, kuk joj je bio iskočio iz ležišta, polomila je butnu i ključnu kost, a na glavi ima čak 15 kopči

Potresne scene! Čaprićeva posle dve ozbiljne operacije ovako svakodnevno mora da vežba: Lekari je drže sve vreme (VIDEO)
mara_carica_05042022_0045 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Sandra Čaprić će, posle dve ozbiljne operacije koje je imala zbog pada sa kvada na Zlatiboru, morati svakodnevno da vežba ne bi li se u potpunosti oporavila. Sa snimka iz rehabilitacionog centra u kom pevačica trenutno boravi - jasno je da se otežano kreće i da joj je potrebna velika pomoć, ali i da ona ne posustaje.

Dok se ona čvrsto drži za hodalicu, medicinsko osoblje je nikako ne napušta u šetnji hodnikom. Takođe, očito je i da je ostala pri svome da povrede na glavi prikriva velikim mašnama, koje je objasnila da obično nikada ne nosi.

Podsetimo, Sandra je bila polomila ključnu i butnu kost, na glavi ima čak 15 kopči i kuk joj je, pošto je pala, bio iskočio iz ležišta. Iz bolnice u kojoj je operisana je bila izvezena sa sve krevetom, pa tek onda smeštena u automobil kojim je upravljala njena sestra. Iako se, kako je bila objasnila, osećala izlomljeno, polomljeno, sa osmehom na licu je krenula u rodni kraj, gde je zatim završila u drugoj bolnici u kojoj je započela svoj težak oporavak, koji će i dugo trajati.

„Dva šrafa u kuku mi ostaju za ceo život!"

- Mislila sam u jednom trenutku da ja uopšte nisam ni živa, jer sam tad izgubila svest i kako sam se vratila sebi, u toj sekundi kad sam osetila bol i videla krv, samo sam pitala jel sam živa - počela je bila svoju priču Sandra za „Pink.rs", pa nastavila o tome šta joj se sve izdešavalo.

- Posledice će svakako ostati... Dva šrafa imam u kuku, koji ostaju doživotno. Imaću papir koji ću nositi na svakom aerodromu, jer će biti „bip-bip". Butna kost, to bi trebalo sve da se spoji, ključnu kost sam gore polomila i sa ovim tek treba da se suočim. Te mašnice ja inače ne nosim, ali imam 15 šavova na glavi - objašnjavala je ona, dotakavši se i toga kako skriva svoje povrede i na objavama u okviru Instagram „storija".  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike