Kako je Dino Dvornik hteo da se razvede od žene, pa odustao: Ovako je reagovao kada je saznao koliko bi ga to koštalo

12.08.2022

20:20

1

Svojom objavom Danijela je nasmejala sve

Kako je Dino Dvornik hteo da se razvede od žene, pa odustao: Ovako je reagovao kada je saznao koliko bi ga to koštalo
Dino Dvornik - Copyright Dino Dvornik ATAImages/Miloš Rafailović

Miljenko Dino Dvornik, čuveni muzičar, napustio nas je 2008. godine u 44. godini života. Od 1989. godine bio je oženjen Danijelom, sa kojom je iduće godine dobio ćerku Elu, današnju uspešnu influenserku.

Danijelina današnja objava na Instagramu iznenadila je mnoge.

- Danas bi slavili 34 godine braka Dino i ja, pod uslovom da je živ i da se u međuvremenu nismo rastali! A bilo je situacija... Međutim, mi smo imali svoju malu tajnu dugovečnosti braka i ide ovako: (zvuči neverovatno, ali istinito je) - naisala je ona, pa dodala:

- Jedan dan smo se posvađali oko nečega, pretpostavljam da sam ja bila inicijator. Dino puknuo i zapretio mi je razvodom. "Može, samo ovaj put ti pokreni razvod!", dobacim mu ja. I tako Dino nazove 981 (to su nekad bile informacije za sve i svašta). "Halo, ovde Dino Dvornik, želim da se razvedem od ove lude žene!". "Jao, Dino, ja vam mogu reći da vam to nije pametna odluka!". "Koju pi**u materinu svi znate šta je dobro za mene!" - navodi Danijela.

Dino Dvornik ATA Images/Miloš Rafailović
Dino Dvornik

Ona je opisala i kako je situacija dalje tekla.

- Žena sa druge strane pokušava da mu objasni: "Morate da uzmete advokata, pa onda imate jedno mirenje, pa drugo mirenje, pa ako se ne pomirite onda ide razvod". "Pa, koliko se to čeka?". "Zavisi, od 6 meseci do 2 godine". Dino: "O, j**o te, pa do tada ćemo napraviti drugo dete! Pa, je li može to malo brže, poludeću sa njom?". 981, žena: "Ali, gospodine, ovo su informacije, za brzi razvod trebate platiti advokata". Dino: "Koliko to košta?". Žena: "Mene je došlo oko 2.000 maraka". Dino: "Koji ku**c? Još moram da platim da je se rešim? Ma, ništa od toga, prekomplikovano je!". Pa mi je dobacio: "Sve si čula, ništa od rastave, danas imaš sreće"! Kako da ga ne volim! To je bila ljubav" - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike