Ceca obožava ovu koleginicu, a ona je bliska i sa Karleušom: To prijateljstvo nije imalo oscilacije

12.08.2022

18:03

0

Malo ljudi zna da su njih dve bliske, jer to nikad nije previše isticano

Ceca obožava ovu koleginicu, a ona je bliska i sa Karleušom: To prijateljstvo nije imalo oscilacije
Ceca Ražnatović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Prijateljstva na estradi postoje, ali će svako od pevača reći da može na prste jedne ruke da nabroji kolege sa kojima se druži privatno. Jedna od njih je i Ceca Ražnatović.

Među mnoštvom njenih prijatelja nalazi se i Dara Bubamara, što je mnoge iznenadilo, s obzirom na to da se to nikada nije isticalo u javnosti.

ATAImages/ A.A.
Ceca Ražnatović

- Dara je moja dugogodišnja drugarica, mi smo drugarice sa početka devedesetih. To prijateljstvo nikad nije doživljavalo oscilacije, uvek je imalo zdrave temelje, ja nju obožavam - rekla je pevačica za "Srbija Danas", pa dodala:

Printscreen ,,Premijera"
Dara Bubamara

- Ona mene uvek tako nasmeje. Pozitivna žena, puna pozitivne energije. I kod nje nikad nisam primetila ni gram zlobe prema drugim ljudima, samo gleda sebe, svoju porodicu i udri brigu na veselje. Što je prelepa osobina kod nje, samo širi pozitivnu energiju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

Ono što je zanimljivo jeste da je Dara u dobrim odnosima i sa Cecinom velikom suparnicom Jelenom Karleušom. Njih dve su bile u svađi neko vreme, ali su se pred Darin koncert u Areni u Beogradu izmirile, pa je čak Karleuša bila i gošća.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike