„Nisam očekivala to od nje!" Finalistkinja „Zvezda Granda" bez zadrške o Ceci Ražnatović!

09.08.2022

21:39

0

Pevačica joj je bila mentorka u nedavno završenoj sezoni, a evo kakva je kada se kamere isključe

„Nisam očekivala to od nje!" Finalistkinja „Zvezda Granda" bez zadrške o Ceci Ražnatović!
maja_milutinovic - Copyright Printscreen „Zvezde Granda"

Maja Milutinović je prethodnih meseci bila u prilici da sarađuje sa Cecom Ražnatović. Pevačica joj je, naime, bila mentorka u „Zvezdama Granda" i, uz njenu veliku pomoć, Maja je uspela da „dogura" i do finala.

Pošto je mnoge interesovalo i kakva je ona kada se kamere isključe, pevačica je rešila da progovori na tu temu i istakne koliko ju je Ražnatovićka iznenadila.

„Nisam to očekivala!"

- Zaista predivna. Iskreno, nisam očekivala da je najveća balkanska zvezda toliko veliki čovek, divna osoba. Toliko je prijatno u njenom društvu, topla, srdačna, spremna da pomogne, da se aktivno bavi svakim segmentom našeg nastupa. Sa njom možete da pričate o bilo čemu. I važnim stvarima, ali i onim opuštenim, da se samo ćaska uz kafu - objasnila je Maja, prenosi „Grand onlajn", a ona se zatim prisetila i jedne anegdote koju tvrdi da nikada neće zaboraviti.

Ceca Ražnatović, 24sedam/M.G.
 

Reč je o prvom susretu sa Cecom, na prvoj probi, posle koje je zvezda „Granda"ostala u šoku.

- Pošto nam je javljeno da će i Ivana Peters raditi sa nama kao član Cecinog tima, nisam očekivala da ću videti Cecu na probi. Međutim, prva proba, mi sedimo, ona ulazi, mi u šoku kao: „Wow". Izljubila nas je i izgrlila sve i, već mi je bilo jasno o kakvoj divnoj ženi i energiji se radi - naglasila je.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike