Šok! Arkanova žena priznala posle 45 godina: Ošišao me je na kratko zbog ljubomore! Potvrdila spekulacije da je šišao i Cecu?

11.08.2022

10:42

6

Godinama se govorilo o tome da je pevačica nosila kratak friz jer ju je suprug na to naterao

Šok! Arkanova žena priznala posle 45 godina: Ošišao me je na kratko zbog ljubomore! Potvrdila spekulacije da je šišao i Cecu?
ljiljana nijatović arkan - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA ImagesMN Press/YouTube/True Stories

Glumica Ljiljana Mijatović bila je vanbračna supruga Željka Ražnatovića Arkana, a s kojom je dobio  treće dete, ćerku Anđelu.

Ljiljana je posle 45 godina prvi put progovorila o životu sa Arkanom, otkrivajući neke njegove zanimljive osobine. 

Kako se decenijama bruji o tome kako je Arkan jednom prilikom ošišao Cecu Ražnatović, detalj iz Ljiljanine ispvesti gotovo da je indiretkno potvrdio te čaršijske priče, tačnije tog su mišljenja pojedinci koji su gledali emisiju "True Stories" na Jutjubu.

YouTube
Ceca Ražnatović

Mijatovićeva je ispričala da je Arkan bio jako ljubomoran, pa otkrila i jednu "anegdotu", posle koje ju je on naterao da ošiša dugu plavu kosu protiv svoje volje.

- Njegove glavne osobine bile su velika hrabrost i ljubomora. Kada je Anđela imala godinu dana, a on je bio tad izašao iz zatvora, slavili smo njen rođendan na Svetom Stefanu. Pošto je bio jako ljubomoran, ja sam uvek išla s njim, iako je tada bio običaj da Crnogorci ne vode žene sa sobom. Nikada me nije ostavljao kući. Jedne večeri je tu došao jedan čuveni igrač bridža, on je bio najbolji prijatelj Omera Šarifa. Sve devojke su se oko njega vrzmale. On je meni prišao i pitao me da li želim da igram s njim. Ja sam se skamenila. Željko je pocrveneo, uhvatio ga je za ruku i rekao mu je da ja neću da igram s njim, ali da će on da igra s njim. On se izvinio i rekao mu je da može da bude ponosan što ima takvu ženu - prisetila se Ljiljana, ali je dan posle toga već plakala.

Printscreen/YouTube/ True Stories
Ljiljana Mijatović

- Posle toga, imala sam dugačku plavu kosu, a i on je imao dugačku crvenkastu kosu, rekao mi je: "Znaš, mnogo si upadljva sa tom kosom, vidiš da svi gledaju u tebe. Bilo bi dobro da se ti ošišaš". Prvo sam mislila da se šali i on pozove nekog koga je znao iz Pariza, između ostalog je nekad u zatvoru bio i frizer. I on kaže: "Ajde ovoj mojoj lepoj ženi skrati kosu da ne bude tako upadljiva". Ja sam ga prvo molila, ali je on bio potpuno neprikosnoven. Onda sam napravila veliku debelu kiku i on mi je odsekao, a tu kiku čuvam i dan-danas, evo već 40 godina. Ovaj me je ošišao totalno kratko, ja sam samo plakala. Rekla sam: "Ovo je kraj s tobom, više neću reč da progovorim" - šokirala je Ljiljana pričom, dodajući da se Željko odmah "solidarisao" s njom, te da je seo odmah posle nje na stolicu i takođe se ošišao.

Printscreen/ Youtube/AP Archive
Arkan i Ceca Ražnatović

- U suštini, on je bio jedno veliko dete, vrlo romantičan i nežan. Ne mogu da zamislim njega da bude grub ili da psuje. Mene je bar tada od toga štitio i hvala mu. Mi smo se uvek smejali i šalili, tada smo bili prava deca - završila je ona.

U komentarima ispod emisije "True Stories" za koju je govorila, povodom ovih Ljiljaninih izjava, ostavljen je i kometar:

- Bio je klasični Crnogorac - šmekerski duh i šarmantan, ali veoma nesiguran i dosta posesivan. Dakle, definitivno je ošišao i Cecu - smatra jedan gledalac, dok drugi pišu da je pevačica već imala kratku kosu kada ju je Arkan upoznao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike