Sofija Milošević nikad zgodnija, samo mesec dana nakon porođaja: Otkrila tajnu savršene figure! (FOTO)

29.04.2022

17:46

0

Autor: Marija Mitić

Manekenka je sa pratiocima na Instagramu podelila svoj režim ishrane i savete

Sofija Milošević nikad zgodnija, samo mesec dana nakon porođaja: Otkrila tajnu savršene figure! (FOTO)
sofija_milosevic_22042021_0009 - Copyright ATAImages/ G.G.

Manekenka Sofija Milošević oduvek je važila za izuzetno zgodnu ženu, a tokom svoje dve trudnoće nije se mnogo ugojila, što je san svih pripadnica lepšeg pola. Ipak, ono što mnoge šokira jeste kako se Sofija za vrlo kratko vreme vratila u formu nakon obe trudnoće, pa već sada, mesec dana nakon porođaja, izgleda savršeno.

Pošto je mnogi od pratilaca na društvenim mrežama pitaju o ishrani te treniranju i tajni vitke figure, Sofija je odlučila da otkrije svoj recept za brzo skidanje kilograma i povratak u formu.

 - Mnogi su me pitali kako se hranim. Postavljaću ovde mnogo toga. Trudim se da jedem više proteina i obožavam avokado, u svemu! Uvek jedem voće pre glavnog obroka, pa sam sada jela mango. Ovo je sok od ananasa jer sam morala da izbacim pomorandžu i limun zbog toga što dojim, a to bebi može da proizvede grčeve - napisala je Sofija na svom Instagram nalogu uz fotografiju svog današnjeg menija.

Podsetimo, Sofija Milošević i Luka Jović krajem marta dobili su drugog sina Teodora, dok su naslednika Alekseja dobili u septembru 2021. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike