Kim Kardašijan otvoreno o bolnom zatezanju stomaka: Šok fotografijom zabrinula fanove! (FOTO)

06.08.2022

05:55

0

Iako se namučila, priznaje da je i te kako zadovoljna rezultatima

Kim Kardašijan otvoreno o bolnom zatezanju stomaka: Šok fotografijom zabrinula fanove! (FOTO)
Copyright Kim Kardašijan Profimedia

Kim Kardašijan nikad nije krila koliko joj je izgleld važan. Iako je vremenom malo popustila, pa više radila na svom zdravlju, pojedinih se stvari nije odrekla - poput lasera.

Tretmane uglavnom, prema sopstvenom priznanju, obavlja noću i pošto svi odu na spavanje, a najskorije se podvrgla zatezanju kože stomaka. Bolelo ju je i za laserom je ostao ogroman cvrni trag, sudeći po fotografiji kojom je bila rešila da sve obelodani za javnost na svom Instagramu. Zasigurno je bila pokrenula razne reakcije zabrinute publike, pa je zato velikim slovima naglasila - da je vredelo.

- Išla sam u SPA centar na zatezanje tomaka... Bolelo je, ali je i vredelo - naglasila je ona, kojoj ovo svakako nije bio prvi put s laserom.

- Stvarno mi je važno da dobro izgledam. Sigurna sam da 90 odsto ljudi ne brine o tome ovoliko koliko i ja. Ali, nije lako kada ste majka i premoreni na kraju dana ili zbog škole - otvorila je bila Kim dušu na ovu temu ranije u julu za „Allure".

Ipak, napomenula je kako se pomirila s time da nikada neće biti savršena. Ranije, to joj je bio ako ne i jedini cilj.

- Nisam ovakva bila ranije. Svakako, to što starim ne znači da neću da se trudim da dostignem savršenstvo, u neku ruku. Samo sam u jednom trenutku pomislila: „Okej, zdravlje je bitnije od svega" - objašnjava Kardašijanova, koja nikako i ne pomišlja da se imalo opusti ili zapusti.

Kim Kardašijan, Instagram screenshot / kimkardashian
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike